cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE'ye yeni gelen ONE UI 7 güncellemesinde Geekbench testi sonucu düşük çıktı

(Topic created on: 05-08-2025 05:50 PM)
456 Views
PalskomeS23FE
Active Level 1
Options
Galaxy S

Aylardır beklediğim ONE UI 7 güncellemesi performans sorununu beklemiyordum ilk başlarda pili 78'den 74'e düştü ama sonra düzeldi lakin yaptığım Geekbench test sonucu beni üzdü. Çünkü genellikle yeni gelen güncellemelerde optimazasyon yapılarak cihazın performansını arttırırdı fakat tam tersi oldu.

image

image

image

image

27 Comments
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Çok kötü sonuç. Aylardır bekletip verdikleri güncelleme bu muymuş planlı eskitme yapılıyor.
PalskomeS23FE
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum. Umuyorum ki bir sonraki Güvenlik Güncellemesi Yaması'nda bu performans sorunu düzelir.
0 Likes
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Samsung'un şu ana kadar güncellemeyle performans düzelttiğini görmedin ama umarım düzeltirler.
PalskomeS23FE
Active Level 1
Galaxy S
Şuana kadar performans düzelttiğini görmedim. Çünkü ilk kez Samsung kullanmaya başladım.
0 Likes
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Benim eski A73'te 6.0 güncellemesi ile performansta baya düşüklük oldu arayüzde hissedilebilir şekilde hard reset falan da attım, 20 kere bildirdim düzelmedi. O zaman Antutu testi yapmıştım 100k puan daha düşük çıkıyordu.
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Vulkan'a geçildi bu cihazda. Performansın artması gerekir. Cihaz çok sıcaksa veya güncelleme daha yeni yapıldıysa oturma esnasında düşük puan verebilir. Arada bu puanlar değişebilir ki çok büyük bir düşüş yok gibi görünüyor.
SefaBey7474
Active Level 7
Galaxy S
S23 ve fe serisinde Vulkan aktif olmayacağı söylenmişti sanki öyle bir şeyler diyorlardı 🤔
0 Likes
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Fe modelinde aktifleştirildi burada bir gönderi de vardı. Exynos işlemcilerde(Amd GPU kullananlarda) model farketmeksizin aktifleştiriyorlar. Normal s23 serisi için henüz Vulkan kullanılmıyor
WS28
Active Level 6
Galaxy S
Hocam Peki A55 exynos işlemcisi ve AMD gpu kullanıyor vulkan etkinleştirilirmi one ui 7.0 ile birlikte
0 Likes