cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE rootlu imei atılmış

(Topic created on: 05-12-2025 09:53 PM)
212 Views
MySamsm
Active Level 2
Options
Galaxy S
Bugün one ui 6.1 samsung s23 FE cihaz aldım rootlu imei atilmis bankalara giremiyorum odin üzerinden one ui 7 atsam root silinse içinde ki imei gider mi ? 
GÜNCELLEME: Güzel bir ustaya durumu anlattım bir kere rootlu olduysa güncellersen veyahut rootu kaldırırsan şebeke gider bir daha da gelmezmiş ya bu şekilde kullanacaksın yada satacaksın dedi yazık oldu :(
27 Comments
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Nasıl imei kaydı yapıldığına göre değişir ama olma riski var. İmei'yi kim attıysa onunla iletişime geçip Mümkünse Kernelsu kurmasını rica edin o da root tur ama banka uygulamaları göremez
0 Likes
MySamsm
Active Level 2
Galaxy S
Imei kim attığı belli değil bir arkadaştan aldım o da şehir dışı dan biri aracılığı ile almış
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Magisk apk dosyasını yükleyin ve görseldeki "magiski kaldır' a tıklayın. Root silinir ama imei'i etkilermi orada kesin birşey diyemiyorum1747076360333.jpg
0 Likes
MySamsm
Active Level 2
Galaxy S
Hocam bir teknik servise sordum az önce root olmadan şebeken gelmez diyor
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
O zaman mecburi root gerekiyor. Banka uygulamalarını Çalıştırmak için kernelsu yüklenebilir bu da root'tur ama harici olarak imei'nin çalışması için gerekli dosyaların tekrardan yüklenmesi gerek onun içinde imei atana görüşmek gerekiyor maalesef.
0 Likes
MySamsm
Active Level 2
Galaxy S
Hocam görüldüğü gibi 1747076752340.jpg
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Oradan kaldırılabilir imei gider maalesef
0 Likes
MySamsm
Active Level 2
Galaxy S
Hocam magisk i doğrudan kursam uygulamaları gizlesem öyle kullansam olur mu bankaya girsin gerisi önemsiz
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Banka uygulamalarını gizleyen birkaç modül var ama her banka uygulamasında çalışmıyor çünkü magisk root işini görünür yerde yapıyor. Yinede denemekte. Fayda var
0 Likes