cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE Pil Performans

(Topic created on: 02-02-2025 12:02 AM)
133 Views
GalaxyHaber
Active Level 4
Options
Galaxy S

Dostlarım Hepinize Hayırlı Akşamlar dilerim Şuanda pil kullanımı sizce nasıl bazı ayarlar yaptım ama gerçekten sanırsam işe yaramış gibi? Yani çünkü çoğu S23 FE kullanan kişiler Pil Performansından Şikayetçi ama ben nedense yaşamadım gayet benim 1 günümü rahatça çıkarttı. Tabi Bu Bazen sizin telefonunuzu Nasıl Kullandığınıza da bakıyor yada ayarlardan bir şeyleri kısıtlayıp yada kapattığınıza da bakar.

30 Ocak - Ekranın Açık Kalma Süresi 9 Sa 32 dk
28 Ocak - Ekranın Açık Kalma Süresi 8 sa 22 dk
Ve 1 Şubat - Ekranın Açık Kalma Süresi 6 sa 35 dk

Bazen ayarlara giriyorum bir şeyleri değiştiriyorum instagrama çok giren kişiyim normalde ama bazenleri girmiyorum

image

6 Comments
trosta91
Active Level 2
Galaxy S
Bende de benzer şekilde ikinci fotoğrafta konum açık ve full mobil veriyle kullandım telefonu ilkinde ise konum açık ve yüzde 50 wifiyle kullandım çok yüksek olmasa da yeterli gibi1738444027864.jpg1738444027899.jpg
GalaxyHaber
Active Level 4
Galaxy S
Allah Bereket versin Hocam yine en azından 5 saat açık kalabiliyor
trosta91
Active Level 2
Galaxy S
Hocam ilk zamanlar 4 saati zor görürdüm 1 2 hafta bekle duzelir dediler 2 ay geçmesine rağmen düzelmemisti şimdi cihaz 7 aylık geçen pil sağlığına baktım yüzde 100 çıktı bir süre sonra cidden cihaz kullanıma alışıyor ve ekran süresi 1 2 saat artıyor
GalaxyHaber
Active Level 4
Galaxy S
Evet hocam yani buda bir can maalesef ki çoğu insanlar sabırsız onlarda Cihaz olduklarını düşünsünler yeni fabrikadan çıkmışlar kendilerine gelmeleri lazım sahibi nasıl kullanıyor kaç saat elinde telefonu açık bırakıyor onun hesaplamasını vs vs şeyler yapıyor telefon kendisini Alıştırmaya çalışıyor telefon yani kısacası her şey sabır hocam cihaz her şeye yavaş yavaş alışır ve zamanla Cihazınız kendisine iyice geldikçe daha iyi pil performansı verecektir😊
trosta91
Active Level 2
Galaxy S
Dediklerinize aynen katılıyorum hocam umarım one ui 7 ile ekran süremiz düşmez
GalaxyHaber
Active Level 4
Galaxy S
Düşeceğini pek zannetmiyorum hocam S24 Kullanıcıları beta da araştırırken pil biraz daha da dayanıyor diyorlardı Sonuçta Samsung bu sefer yeni bir yol çizmiş One uı 7 en baştan kodlamış yazmış elinden geldiği kadar her şeyi en iyi yapmaya çalışmış helal olsun❤