Resolved! Solved

Original topic:

S23 FE GENEL MEMNUNİYET?

(Topic created on: 04-16-2024 10:13 PM)
1256 Views
Ümmet05
Active Level 9
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar. Şuan A54 kullanıyorum. Aslında telefonumdan çok memnunum. Sadece bi hevese kapıldım önce A55 şimdide S23 FE almayı düşünüyorum. Sizce S23 FE alınır mı özellikle şarj konusu kafamda soru işareti. Kullanankar bilgi verebilir mi genel olarak? Bu değişime değer mi değmez mi? Birde cihazın snapdragon işlemci mi exynos mu oldugunu nasıl anlayacağız?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 fe de kullanıyorum pil performansı a54 e göre düşük kalıyor ancak kamera ve s serisi yazılımına sahip bence geçebilirsin
(Çözüm olarak isaretleyebilirsiniz)

View solution in context

21 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Snapdragon işlemci Türkiye de satılmıyor sadece exynos var
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Teşekkür ederim
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S23 fe de kullanıyorum pil performansı a54 e göre düşük kalıyor ancak kamera ve s serisi yazılımına sahip bence geçebilirsin
(Çözüm olarak isaretleyebilirsiniz)
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Eyvallah
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Galaxy S
Ekran süresi ne kadar veriyor hocam oyun oynamayan sosyal medya YouTube vs var almayı düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tam olarak sizin kullanımınizla aynı olarak 7.5 saat gibi tabi bu değişkenlik gösterebilir ileriki güncelleme ile artar veya azalır bunuda hesaba katmak lazım
0 Likes
GALAXYA51-F
Expert Level 1
Galaxy S
Teşekkür ederim a54 a55 ve a73 arasında gidip gelmektense s serisi almak daha mantıklı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle. Yazılımı olsun, kamerası olsun çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum.
mikvia
Active Level 6
Galaxy S
Kullanıyorum günlük kullanımda 1 günü rahat çıkartıyor eğer çerçeve kalınlığı önemli değilse geçmeni öneririm kamera güncelleme destekleri ve performansı bu fiyata göre çok iyi yine de inceleme izlemeni öneririm