cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE Batarya

(Topic created on: 04-13-2024 10:24 PM)
744 Views
YusufOkur
Active Level 3
Options
Galaxy S
Selamlar 
S23fe için bu pil değerleri normal mi?
Kutudan one uı 6.0 ile çıktı 6.1 yaptım sıfırlamadım cihazı bu değerler tatmin edici durmuyor 

image

tavsiyeleriniz nelerdir?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
bir gün dışarı çıkarken mobil veri konum kapatın sadece ihtiyacınız olduğunda açın ciddi anlamda **bleep** hissedeceksiniz

View solution in context

Solution
Galaxy S
Valla bişey diyemem ben yaptım ama sebepde olmak istemiyorum olmadı normal ayarlar kısmından sıfırlayın

View solution in context

Solution
Galaxy S
Ne demek rica ederim bu arada arka plan uygulamarını uyku moduna alırken WhatsApp gibi kullandığınız aosyal medya uygulamalar uyku modunda olursa bildirim gelmeyebilir o yüzden ben bildirim almak istediğim uygulamaları hiç uyku moduna alınmayan uygulamalar bölümüne aldım WhatsApp derin uykudaysda telefonla konuşurken ekranı kapatıp konuşursanız yada Spotify den müzk dinlerden ekranı kapatırsanız 2 3 dk içinde ses gidecek kapanacaktır ona dikkat edin haftada birde tüm uygulamaları hiç uyku moduna alınmayan kısma ekleyin play stora bazen güncelleme düşmüyor uyku modunda olduğu için o yüzden her hafta uyku modundan çıkarıp play stordan güncelleyip tekrar tekrar uyku moduna alın (DESTAN YAZDIK KUSURA BAKMAYIN)

View solution in context

30 Comments
şevket8097
Active Level 6
Galaxy S
Bu sekilde anlasklmaz
0 Likes
YusufOkur
Active Level 3
Galaxy S
5 saat civarı ekran süresi alıyorum
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
telefondan anlamıyorsunuz galiba
YusufOkur
Active Level 3
Galaxy S
Anlat bilgilenelim dostum
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
bugün yazısının üzerine dokunun son şarjdan bu yana seçeneği çıkacak ona basın. sonra grafiğin üzerine dokunun detaylı bilgiler gözükecek. oradaki ekran açık süresini ekran görüntüsü atın
YusufOkur
Active Level 3
Galaxy S
Buyrun1713037774510.jpg
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
cihazınız neydi? parlaklık çok yüksek ayarda mı kullanıyorsunuz veya oyun mu oynuyorsunuz? pil sağlığınız iyi görünmüyor. çok kamera ile uğraşıyorsanız da böyle olur
0 Likes
YusufOkur
Active Level 3
Galaxy S
Cihazım s23fe. Çok nadir girerim oyunlara kamerayıda çok kullanmıyorum parlaklık otomatikte bugün çok nadir fullendi dışarıda iken
0 Likes
elexive2
Active Level 8
Galaxy S
konum servisi açık ve mobil veri full açıktı büyük ihtimalle. bende düz S23 var konum mobil veri açık bir yerlere gidiyorsam 4 saat zor alıyorum. kullanmadığınız zamanlarda bunları kapatın gerekirse az çeken yerlerde uçak moduna alın