Resolved! Solved

Original topic:

S23 FE BATARYA SORUNU

(Topic created on: 09-19-2025 10:28 AM)
423 Views
bilalzzgg
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bu telefonu 1 yıl önce sıfır aldım aldığım günden beridir şarjı cok hızlı bitiyor en fazla 3 saat gidiyor hadi neyse hızlı gitsin tamam ama ekran kapalıykende şarjı gidiyor ekran kapalıyken bir telefonun şarjı saatte %10 gidermi ya bunu müşteri hizmetlerine belirtiyorum teknik servise ver diyorlar teknik serviste 1 ay içinde gelir diyor ben 1 ay telefonsuz napacam? ben birde samsunga iphone dan geçtim SIRF BATARYA İÇİN allah var kamerası falan güzel telefon ama pil olmadan telefon olmaz kardeşim ya bana o 1 ay telefonsuz kalmamam için telefon verin yada direkt bu telefonu değiştirin yeter artık sadece orjinal şarj aleti ile şarj ediyorum orjinal adaptör patlayacak kadar ısınıyor size yemin ederim 3 ay öncesine kadar bir kere şarjda kullanmadım 1 yıl oldu alalı son 3 aydır kullanıyorum şimdi şarjda kullandım diye sorunu buna bağlamaya çalışırlar gram yardımcı olmaya çalışmalar 3 saat ekran süresi veriyorsun ekran kapalıyken şarjın gidiyor adaptörün telefonun ısınıyor ben bu telefonu nasıl şarjda kullanmayayım? artık yardımcı ol @samsung

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba bilalzzgg,

Konu hakkında, yetkili servis kontrolü gerekmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
19 Comments
bilalzzgg
Active Level 2
Galaxy S
120 TELEFONU 60 HZ KULLANMAMA RAĞMEN AYNI ALLAH KAHRETSİN PSİKOLOJİMİ BOZDUNUZ CEBİNDE ŞARJ ALETİ İLE GEZERMİ Bİ İNSAN OLUM
bilalzzgg
Active Level 2
Galaxy S
aynı durumu yaşayan varsa yazsın tek benim sanırım yani
MRTKB01
Active Level 6
Galaxy S
Hocam başka bir önerim olacak ama benim profilimde, açtığım konu var google alakalı güncelleme yer alan de video izleyin birde öyle deneyin,
0 Likes
bilalzzgg
Active Level 2
Galaxy S
kral göremedim hangisi
0 Likes
MRTKB01
Active Level 6
Galaxy S
Google ait uygulama güncellemesi diye konu açtım
0 Likes
bilalzzgg
Active Level 2
Galaxy S
eyvallah saolasın umarım çözülür bu galiba direkt kronik sorun exynos ile alakalı pil kısmına girdiğimde şarjım 30 ken 3 saatiniz kaldı diyor ama 30 şarj 40 dakkada bitiyor belki daha az
MRTKB01
Active Level 6
Galaxy S
Benim önerdiğim gibi uygulamasını yap, sonra bana doğrudan mesaj at farklı yöntemle devam edelim olmadı
0 Likes
bilalzzgg
Active Level 2
Galaxy S
o seçtiğin uygulamalarımı kaldırıcam
0 Likes
MRTKB01
Active Level 6
Galaxy S
Tam tersi, güncellemesini yapman lazım, google ait uygulamaları bazen hatalı oluyor market bölümünden güncellemesini görünmez, kısa yol üzerinden video gibi yaparsan hem güncellemesini yapmış olursun yeni güncel olarak hatta etkisini pil veya donanım olarak cihazın da etkisiyle rahatlamış olursun ısınma donma pil gibi önerim
0 Likes