cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE şarj, ısınma, parmak izi sorunu olan var mı

(Topic created on: 08-29-2024 05:11 PM)
62 Views
splinez
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefon sıfır yeni alındı ekran süresi 6.30 saatin üstünü görmüyor bir günü zor çıkarıyor hatta çıkarmıyor bazen rastgele ısınıyor yüksek işlem gerektiren bir işlem yapmasam da ısınma oluyor parmak izi sensörü çoğu zaman okumuyor yüz kilidi stabilize hızlı okumuyor araştırdım bu sorunu yaşayan başka birçok kullanıcı varmış servise götürsem bi çözüm bulunur mu. Sıfır telefonda böyle sorunların olması samsung gibi bi markadan beklemediğim bir şey telefonu kesinlikle geri verecem bi daha asla samsung herhangi bir cihazı da almayacağım bu kesin bi şey.

image

image

image

image

image

image

image

18 Comments
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
Anlıyorum hocam 😅
0 Likes
splinez
Active Level 1
Galaxy S
Ekrana gömülü parmak izlerini zaten çok sevmezdim poco x3 vardı eski telefonum parmak izi okuyucusu buna kıyasla bambaşka bi seviyedeydi samsungların yan serilerini bu kadar özensiz çıkardığını bilmiyordum sanırım ultra s serileri dışında alınmaz gibi
0 Likes
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
İlk 1 yada 2 hafta normal düşük ekran süreleri batarya kendini oturtana kadar beklemenizi tavsiye ederim, ama düzelmezse servise başvurun
0 Likes
splinez
Active Level 1
Galaxy S
4500 mah bataryası var hiç öyle görünmüyor ama açıkçası oturacağını sanmıyorum yazılımsal bir sorun var mıdır bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bu seriler böyle hemen servise başvurmayı düşünüyorum
0 Likes
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
Cihazı ne kadardır kullanıyorsunuz
0 Likes
splinez
Active Level 1
Galaxy S
Bu 7. Günüm pek oturan bi şey yok gibi düşük profilde kullanıyorum her şeyi en düşüğe çekiyorum pilde maks 14 saat ekran süresi demesine rağmen 5 saat civarı bi ekran süresini geçmiyor
0 Likes
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
1 hafta daha beklemenizi öneririm, düzelmezse servise başvurun
0 Likes
splinez
Active Level 1
Galaxy S
Servise gönderim süreleri aşırı olduğu için en yakın servise kendim götürücem en azından batarya testine sokmak mantıklı zamanla sorun devam ederse bu konunun üzerine gitmeye devam ediceö
0 Likes
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
Anladım, o zaman devam edin
0 Likes