cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE şarj, ısınma, parmak izi sorunu olan var mı

(Topic created on: 08-29-2024 05:07 PM)
82 Views
splinez
Active Level 1
Options
Galaxy S

Telefon sıfır yeni alındı ekran süresi 6.30 saatin üstünü görmüyor bir günü zor çıkarıyor hatta çıkarmıyor bazen rastgele ısınıyor yüksek işlem gerektiren bir işlem yapmasam da ısınma oluyor parmak izi sensörü çoğu zaman okumuyor yüz kilidi stabilize hızlı okumuyor araştırdım bu sorunu yaşayan başka birçok kullanıcı varmış servise götürsem bi çözüm bulunur mu. Sıfır telefonda böyle sorunların olması samsung gibi bi markadan beklemediğim bir şey telefonu kesinlikle geri verecem bi daha asla samsung herhangi bir cihazı da almayacağım bu kesin bi şey.

image

image

image

image

image

image

image

18 Comments
Galaxy S
Parmak izi sorunu birçok cihazda mevcut xiaomideki aynı optik parmak izi okuyucular çatır çatır çalışırken samsungda bazen 4.defada zor okuyor hele bi toplum içindeysen bayağı kötü bir durum oluyor
0 Likes
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
Samsung optik değil, kızılötesi sensör kullanıyor yani yazılıma bağlı
0 Likes
Galaxy S
S serilerinin bir çoğunda ultrasonik sensör var kızıl ötesi değil o. Alt segmentte samsung dahil birçok firma optik parmak izi okuyucu kullanıyor.
0 Likes
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
Kızılötesi kullanıyor, S24 Ultrayı örnekleyebilirim :) 1724939806891.jpg
0 Likes
Galaxy S
A serisi s23fe serisinde optik parmak izi kullanılıyor. S serisinin bir kısmında ultrasonic kullanılıyor bende farklı birşey demedim ama kızılötesi ne alaka ısrarla onu yazıyorsun daha çalışma prensibini bilmiyorsun kullandığın aletin ;)1724939973923.jpg
0 Likes
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
Ultrasonik değil optik demissin birşey demedim 😅 kızılötesi aynı zamanda ultrasonik anlamına gelir
0 Likes
Galaxy S
Bak hâlâ anlamamışsın s serilerinde ultrasonic sensör kullanılıyor **bleep** hemfikiriz ama a serisi ve FE serilerinde optik sensör kullanılıyor daha niye iddalaşıyorsun anlamış değilim
0 Likes
Thunder7678
Active Level 4
Galaxy S
İddialaşmadım A ve FE serisi için demiyorum dediklerimi S serisi için söylüyorum
0 Likes
Galaxy S
Tamam anladım da samsung s serilerinden ibaret değil hepsinde aynı sensörü kullanmıyor işte. Burdada belirttim zaten sen kendin dedin samsung kızılötesi kullanıyor diye fe modelide s modelidir. herneyse aynı dili konuşuyoruz ama farklı yollardan :)1724940478280.jpg
0 Likes