Original topic:

S23 Ekran

(Topic created on: a month ago)
225 Views
Maahoni
Active Level 3
Options
Galaxy S

S23 telefonumun ekranında sağ kenarda ve biraz üst kenarda renk değişimi var özellikle tamamen beyaz ve siyah renkli ekranlarda belli oluyor şuan için kullanmamı etkilemiyor ama ileride sorun olur mu acaba?

image

10 Comments
tsubasa20
Active Level 8
Galaxy S
ekran yenileme hizini degistir belki duzelir hocam
0 Likes
Maahoni
Active Level 3
Galaxy S
Hocam bayadır var aslında görüntü dışında bir olumsuzluğu yok ama telefonu fazla yere düşürdüğüm için böyle oldu diye tahmin ettim, renk kırılması gibi
0 Likes
tsubasa20
Active Level 8
Galaxy S
sen genede yap belki duzelir
0 Likes
Maahoni
Active Level 3
Galaxy S
Hocam yaptım onunla alakası yok sanırım.
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlar, güvenlik ve gizlilik, otomatik engelleyici özelliğini kapatin. Sonra telefon araması kısmından *#0*# tuşlayın. Çıkan görselde ekran testini yapabilirsiniz. Renk testleri dahil hepsini yapiyor. Gerçekten bir sorun varsa orada belli olma ihtimali yuksek.
Maahoni
Active Level 3
Galaxy S
Yaptım bir sorun çıkmadı belki de iç ekranda bir sorun vardır telefonu fazla düşürmemden kaynaklı
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
Ekran koruyucu film varsa telefonda onda da sikinti olabilir. Ekran koruyucu söküp bir bakin. Deneyin. Yenisini zaten taktirirsiniz.
0 Likes
Maahoni
Active Level 3
Galaxy S
Telefonu alalı 2 seneye yakın oldu zaten 3-4 kez değiştirmişimdir ekran koruyucuyu onunla ilgisi yoktur bence
0 Likes
cenk67
Active Level 6
Galaxy S
O zaman samsung servise vermeniz gerekiyor. Yazılımsal mi donanımsal mi onlar anlayıp belirler. Sizin buradan yapabileceğiniz fazla bir sey yok.