cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 EKRAN SÜRESİ

(Topic created on: 06-01-2024 05:05 PM)
218 Views
GökTürk_S23
Expert Level 1
Options
Galaxy S

image

Arkadaşlar ekran süresi nasıl ? Sabah 4 5 saat mobil veri ile clash royal oynadım, sonra sosyal medya vs. gezindim, aldığım ekran süresi bu şekilde, şahsen 1 günü çok rahat çıkardı, batarya 3900 mah olmasına rağmen işlemci çok güzel pili optimize ediyor, cihazım bu arada 8 9 aylık..Bu cihazdan 3 4 saat ekran süresi alıyorum diyen arkadaşlar yalan söylüyodur, yani ben öyle düşünüyorum...Ki bu ay içerisinde muhtemelen kesin olması lazım pil üzerine büyük bir güncelleme gelecek...
4 Comments
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Süreler güzel amma velakin

Samsung pil algoritması her zaman doğru tutturamayan o yüzden bazı kişiler s23 hakkında şikayetçi. Oda o olay yüzünden oluyor yani senin cihazında sorun yok diye başkasında olmayacak diye birseyyok
nonamee_s23
Active Level 9
Galaxy S
Kanka demekki her cihazda olmuyor sıkıntı ama one ui 6.1 çoğu cihazda kötü bi etki bıraktı maalesef. Yani ben senin bu aldığın süreyi one ui 5 ve ve 6.0 da alıyodum ama 6.1 ile birlikte telefon artık gereksiz ısınmaya başladı ve ekran sürem 6 saate düştü. Şu pil güncellemeseninin gelmesi lazım yoksa telefon gün sonunu çıkarmıyor
Matias87
Active Level 4
Galaxy S
Ya bizde bir sıkıntı var anlamıyorum. 7:30 saat ekran süresi alırken 6:30 saat ekran süresi alıyorsam şükreder duruma geldim.Oyun oynayan da biri değilim . Buradaki arkadaşların önerilerini değerlendirip minimum şarj tüketmesi için her ayarı da yaptım ama nedense sizin aldığınız ekran süresini 4 aydır hiç alamadım. Telefondan memnunum ama ya bizde şans yok , ya da kullanmayı beceremiyoruz 😄
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Telefon birazda şans işi kardeşim 😉
0 Likes