cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Berbat Ekran Süresi

(Topic created on: 3 weeks ago)
201 Views
umutizgi
Active Level 4
Options
Galaxy S
S23 One Ui 7 den sonra daha da berbat ekran süreleri almaya başladım, oyun oynayan biri değilim, veri açık, konum bluetooth wifi kapalı daha yarı şarjda böyle... Bundan sonraki telefonum asla Samsung olmayacak o kesin **bleep** daha kötüsü yoktur zaten 

Vulkan a geçtiğim halde böyle... 

image

19:10 Güncelleme 

image

15 Comments
Ekrem18
Active Level 1
Galaxy S
Aynı sorun bende de var. Vulkan'a geçmeden önce çok daha kötüydü. Şimdi biraz daha kullanılabilir hale geldi. 6 saat ekran süresi alıyordum şimdi 5'i göremiyorum. Ne yani tuşlu telefon gibi mi kullanmak lazım kullanılabilir bir tecrübe için?

Pil istatistik göstergesi de sadece uygulamaları gösteriyor. Samsung arkada ne haltlar yemiş, ney ne kadar pil harcamış, yok! Rakiplerinde böyle bir saçmalık yoktu.
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Hocam yapacak bir şey yok geri bildirim yapın tek çarem o belkide en yakın zamanda gelecek olan güncellemede düzeltilir.
0 Likes
umutizgi
Active Level 4
Galaxy S
Oyalama taktikleri hocam bunlar s23ü bitirdiler kafalarında, güncelleme konusunda sınıfta kaldı benim için
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy S
Bir nevi planlı eskitme denebilir o zaman yeni cihazlara teşvik edelim biz bunları diyorlar sonrada satışları arttırıp paraya para demiyorlar 😑
tanyolu
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu garantiye ver bataryasını değiştirsinler ve yazılım atsınlar telefon düzelir arkadaşımda aynı sıkıntı vardı bataryasını değiştirip yazılım attılar cihaz kendine geldi 1 gün bekleme süresi 8 saat ortalama ekran süresi almaya başladı bazen bataryalar bozuluyor yoksa telefonun baya kaliteli yinede sen bilirsin
0 Likes
umutizgi
Active Level 4
Galaxy S
1 senelik cihazın bataryasını değiştireceksem vay anam vay, öyle 8 10 saat bi beklentim yok 5 6 saat bile yok cihazda gün sonunda güncellerim ss i
0 Likes
tanyolu
Active Level 6
Galaxy S
Bataryası bozuk çıkıyor kardeşim normal olan bir durum zaten bataryasını değiştir garanti kapsamında kafan en az 3 yıl rahat olur
0 Likes
tanyolu
Active Level 6
Galaxy S
Herkesin başına gelebilir bu durum sen dediğimi yap keyfine bak iPhone bile bozuk batarya olayı çıkıyor bunlar normal şeyler önemli olan bunların çözümü olması
0 Likes
OnTheRoad
Active Level 5
Galaxy S
hocam ücretsiz mi değiştirdiler
0 Likes