Original topic:

S23 Amoled yanığı

(Topic created on: 02-13-2025 08:05 PM)
687 Views
AlperGlxy
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

Daha önce de konu açmıştım servise vermek için yanığın artmasını bekliyordum şimdi arıza tespiti yapılabilecek duruma geldi ekranın sağ üst bölgesine bakınca durum çubuğundaki simgelerin gölge gibi izleri belli oluyor.
14 Comments
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
Beyaz ekranda çok zor gözüküyor nasıl bi yanık türü bende anlamadım ama gri renklerde göze batacak kadar belli oluyor
yusufagcadag
Active Level 6
Galaxy S
Bence çok takılmamak lazım amoledin doğasında var. Zaten kullanımın sabit olduğu için böyle bir "yanma" problemi yaşıyosun. Ama normal kullanımda da zaten aynı simgeler aynı yerlerde olacağı için günlük kullanımda hiçbir **bleep** hissetmeyeceksiniz. Amoledin doğasında var malesef. Servise yollayıp değiştirmek istesen hakkındır belki ama artık tamir edilmiş bir telefonun olacak ve sızdırmazlık gibi konularda geriye gidecek cihazın. Bence kullanmaya devam et. Klavyenin renklerini de ara ara değiştir klavye de iz yapmasın.
0 Likes
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
Hocam maalesef bu ekran sorunlarına biraz takıntılıyım. S23'ten önce a52s kullanıyordum onda 3 yıl boyunca ekranda hiçbir sorun oluşmamıştı birde o ekran süper amoleddi. Dynamic amoled'in yanıklara karşı kat kat daha korumalı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yanıklar tam ekran video izlerken de belli oluyor tavsiyeniz için sağolun
müyyü
Active Level 7
Galaxy S
Bende ekranda amoled bir yanık izi goremedim!!??
0 Likes
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
Öyle çok büyük bir yanık değil ama işaretlediğim kısma dikkatli bakınca gözüküyor20250212_203726_1000007314_1739470989.jpg