Original topic:

S23 Amoled yanığı

(Topic created on: 02-13-2025 08:05 PM)
636 Views
AlperGlxy
Active Level 9
Options
Galaxy S

image

Daha önce de konu açmıştım servise vermek için yanığın artmasını bekliyordum şimdi arıza tespiti yapılabilecek duruma geldi ekranın sağ üst bölgesine bakınca durum çubuğundaki simgelerin gölge gibi izleri belli oluyor.
14 Comments
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy S
arka plandaki görüntünün blurlanan görüntüsü gibi beyaz ekranda da aynısıysa bilemem🤐 (rahatsız etmeyin butonu beyaz yanık değil gibi)
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
Yanık özellikle sessiz işareti ve wifi işaretinin biraz üst tarafına bakarsanız belli oluyor rahatsız etme butonunun olduğu yerde sorun yok. Bu durum telefonu aldıktan 1 ay sonra oluşmaya başladı önceden yoktu. Beyaz renkte de belli oluyor ama en çok göründüğü renkler gri ve grinin tonları olan renkler
0 Likes
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy S
çok farkedemedim 1 ayda cihazın sıfırını veriyorlar uğrayın derim servise
0 Likes
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
Değişim talebinde bulunacağım umarım reddedip, ekran değiştirip 1 aylık cihazın içini açmazlar
0 Likes
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy S
değişim talebinde bulununca soruyorlar talebiniz reddedilirse onarıma onay veriyor musunuz diye
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
Öyle bir prosedürleri varsa iyiymiş şahsen izinsiz olarak cihazın içinin açılmasını istemezdim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
0 Likes
SelfireSS
Active Level 5
Galaxy S
Garanti bitmeden yaptığım çok çakallıklardan dolayı edinilen tecrübe
AlperGlxy
Active Level 9
Galaxy S
😄
0 Likes
yusufagcadag
Active Level 6
Galaxy S
Yanık var mı yok mu anlamanın en iyi yolu bembeyaz ekran göstermek. Ben baktım ama göremedim bir şey.