cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ai yani oneui 6.1 güncellemesi hakkında

(Topic created on: 02-22-2024 02:38 PM)
558 Views
victoriouspistol
Active Level 2
Options
Galaxy S
Arkadaşlar kesin net bilen varsa yazabilirmi biz nezaman alıcaz şu güncellemeyi biyere bakıyorum mart diyor biyere bakıyorum sene ortası diyor biyere bakıyorum sene sonu diyor hangisine inanayım, hayır android güncellemesi cihazda öyle aman aman bisey deiştirmedi fakat görüyorumki 6.1 oneui güncellemesi bayabi sevdiğim özelliği getiriyor oyuzden biraz sabırsızım, tarih bilen varmı?
8 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Mart ta alacaz 2024 ilk yarisinda alacak deniliyordu son ayi mart oluyor o ay alacaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Testler de bir problem çıkmaz ise mart sonu veya nisan ortasi gibi alıcaksınız 6.1 i
ATLGN
Active Level 3
Galaxy S
S24 yapay zeka ile sohbetim sonucu soyleyebilecegim sudurki yapay zeka ozellikleri s24 ve sonrasi amiral gemisi modellerde olacakmis oncesi 3in1 alacak yani🤣
0 Likes
Galaxy S
Neden saçma sapan hakaret vari cümlelerle konuşuyorsunki ? Tüm makalelerde bu yazıyor, insanlarla alay edercesine, küçümsercesine konuşmayı bir insan olarak size yakıştıramadım.1708611374898_1708611374885_0.jpg
0 Likes
ATLGN
Active Level 3
Galaxy S
Hayirdir sen hakareti nerden cikardin derdin ne amacin ne sonuc ne bekliyorsun? Bahsettigin makale dedigin yazi internette herkesin yazip cizebilecegi bir sey samsungun resmi sitesinde boyle bir bildiri varmi varsa onu paylas ona gore ithamda bulun ayrica yazdiklarimda 1 cumleyi birak bir kelime bile hakaret,alay,kucumseme gostersene
0 Likes
Galaxy S
Hakaret demedim hakaret vari dedim, ayrıca birşeyleri göstermeme gerek yok okurlar zaten yazınızı okuduğunda benim neyi anlatmaya çalıştığımı, sizinse yazımın altına gelip bu cümle ile neyi amaçladığınızı gayet iyi anlıyorlar size birşeyi anlatmama gerek yok.
0 Likes
ATLGN
Active Level 3
Galaxy S
Hakaret vari cumlemi goster oyleyse. Neyse kardes sen belliki gecimini bu yolla saglayanlardansin hadi isine bak kimsenin karsisina samsung yada herhangi bir markanin imzali resmi beyani olmayan internetten copy/paste iletisini yazma yapay zeka denilen sey store da yuzlerce ugulama var bir ornek gerekirse turcell in asistan uygulamasi var yapay zeka cihaza gomulu bir donanimin icine gomulu bir yazilimdir gecmiste varligi olmayan bir cihazin boyle bir ozellige kavusmasi mumkun olan birsey degildir taklit sekilde izin verilen sinirlarda yarim yamalak bir duzeyde beklemene gerek kalmadan uygulamalardan diledigini yukleyebilirsin hakiki yapay zekayi tecrube etmek istersen herhangi bir samsung bayisine git orada deneyimle sonrada paylastigin cihazlara boyle bir ozellik gelebilirmi onu dusun bakalim
0 Likes