cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 AİLESİNE 6.1 GÜNCELEME TARİHİ

(Topic created on: 02-27-2024 09:40 PM)
430 Views

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Martın sonun da başlayacakmış S ve Z serisi dağıtma ya ben A73 5G kullanıyorum 6.1 şuan teste gözüküyor checkfrim baktım ; tahminimce A serisine mayıs haziran verilecek

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Martın sonun da başlayacakmış S ve Z serisi dağıtma ya ben A73 5G kullanıyorum 6.1 şuan teste gözüküyor checkfrim baktım ; tahminimce A serisine mayıs haziran verilecek
0 Likes
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
A serisinde tek 70 ustune verirler perfonmans kaybı falan olabılır hatta size vermeye bılırler s22 ultraya bıle verılmıyecek gibi
0 Likes
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Tahmin ediyom bunlara kalsa s23 e vermwzler ama kullanıcılar dırek öperler die mecbur verdiler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben A73 5G kullanıyorum kesin verecekler meçbur verecekler ama galax AL yapay zeka kısıtlı mı olacak paralımı bilmem
0 Likes
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Usta perfonmans kaybı olursa vermezler değmez yani dıom ya s22 yi katmadılar lısteye yukardaki
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Doğrudur hocam her telefon her yazılımı kaldırmayabilir ama samsung mutlaka çözüm bulur çünki 6.1 yazilimi herkeze ayni özellikler getirmiyor
0 Likes
Galaxy S
Z flil4 e galaxy al werirlermi
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
21 ultra yada gelecek mi
Albattros
Active Level 8
Galaxy S
Usta s22 vermıyecek gibiler s21 hiç vermezler galiba perfonman kaybı olcak gibi düşünüyom emin değilim