cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23+ 6.1 sonrası pil performansı düşüşü.

(Topic created on: 06-10-2024 10:47 AM)
585 Views
RozareusS23Plus
Active Level 5
Options
Galaxy S
Açıkçası 6.1 önceside aynı kullanım ilkesini izliyordum, ama bu durum bana rezalet gibi geldi.
Sırf pil performansı etkilenmesin diye Instagram'ı bile sildim
Normalde forumu okudum çözüm bulmak adına ama bana uygun çözümler yoktu ben de direkt olarak kendim gönderi yapıp sizlere sormak istedim
İyi mi kötü mü diye kesinlikle sormayacağım aşırı kötü bir performans bana sorarsanız.
image

Resolved!
22 Comments
Galaxy S
Genshin impact telefonun baya belleğini ve gücünü yiyen bir oyun ve ben 1 saate yakın oynadım normal galiba bu değerler.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
evet,normal
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba RozareusS23Plus,

Cihazınızda, güncelleme öncesinde yüklü olan uygulamalar bir önceki işletim sistemi ile optimize edildiğinden dolayı, güncel olan işletim sisteminiz ile optimize edilmemiş olabilir. Yüklü olan uygulamalarınızın geliştiricileri de güncel olan işletim sistemine optimize edilmiş versiyonlar yayınladıklarında, eski pil performansınıza kavuşabilirsiniz. Telefonunuzu fabrika ayarlarına tekrar ayarlayıp kurmak çoğu kez çözüm sağlamaktadır. 

Android İşletim Sistemi güncellemesi sonrasında, yüklü olan uygulamalarınız için de Google Play üzerinden güncellemelerini kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Sıfırlamadan önce bilgileri yedekleme adımlarının görselli anlatımlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD