cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23+ 6.1 sonrası pil performansı düşüşü.

(Topic created on: 06-10-2024 10:47 AM)
592 Views
RozareusS23Plus
Active Level 5
Options
Galaxy S
Açıkçası 6.1 önceside aynı kullanım ilkesini izliyordum, ama bu durum bana rezalet gibi geldi.
Sırf pil performansı etkilenmesin diye Instagram'ı bile sildim
Normalde forumu okudum çözüm bulmak adına ama bana uygun çözümler yoktu ben de direkt olarak kendim gönderi yapıp sizlere sormak istedim
İyi mi kötü mü diye kesinlikle sormayacağım aşırı kötü bir performans bana sorarsanız.
image

Resolved!
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Oyun oynamıyorum. Hocam bu sd888 ve sd 8gen1 işlemcilerini de Samsung'un fabrikası üretti aslında bu 2 işlemci exynos olarak geçmesi gerekiyor. Geekerwan diye bi youtuber çok güzel inceleyerek anlatıyor hocam izleyebilirsiniz.
Galaxy S
Teşekkürler bizzat bakacağım. Oyun oynamıyorsanız üzülerek söyleyeceğim ki ekran süreniz abartı derece düşük. 8 gen 1 den haberim var o yüzden bulaşmama kararı almıştım açıkçası. S22 ortalama 1,5-2 yıllık telefon diyerek bu telefona yönelmiştim işin doğrusu. İşlemci konusundada üzmüyor en azından. Geekerwan kanalınada göz atacağım tavsiyen adına çok teşekkürler 👍👍👍
Galaxy S
Dediğiniz gibi 7 saattende fazla bir ekran süresi aldım bilgilendirmek istedim teşekkürler yeniden hesaplamanız adına tam tuttu.
OguzhanGoktas
Active Level 4
Galaxy S
"Son şarjdan bu yana" olan bölüm nerden çıkıyor. S22 ultra kullanıyorum one ui 6.1 yüklü?
Galaxy S
Cihaz bakımı -> pil -> bugün'ün üstüne tıklayıp son şarjdan bu yanayı seçin -> panelin üstüne tıklayın.
OguzhanGoktas
Active Level 4
Galaxy S
Eyvallah çok sağol bende kaç sefer aradım bulamadıydım. 😅 Benim ekran süremde bu şekilde s22 ultra.1718011224106.jpg
Galaxy S
Ortalama bir kullanım gayet iyi bir oran temiz kullanıyorsunuz böyle devam edin telefon pil sağlığı adına 😊
0 Likes
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
7-7,5 saat arası almışsın sanırım ve biraz düşük geldi.9-10 saat verende var,8-9 saat verende.
Galaxy S
Evet o aralık aldım gerçi oyunda oynadım o yüzden bir fikrim yok.
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
oyun oynadıysan düşük çıkması normal