cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23+ 6.1 sonrası pil performansı düşüşü.

(Topic created on: 06-10-2024 10:48 AM)
190 Views
RozareusS23Plus
Active Level 5
Options
Galaxy S
Açıkçası 6.1 önceside aynı kullanım ilkesini izliyordum, ama bu durum bana rezalet gibi geldi.
Sırf pil performansı etkilenmesin diye Instagram'ı bile sildim
Normalde forumu okudum çözüm bulmak adına ama bana uygun çözümler yoktu ben de direkt olarak kendim gönderi yapıp sizlere sormak istedim
İyi mi kötü mü diye kesinlikle sormayacağım aşırı kötü bir performans bana sorarsanız.
image

22 Comments
Galaxy S
Yaz ayı sıcakları diye düşünsemde bu kadar etkilenme yaşayacağını düşünmüyorum.
0 Likes
38pasabey66
Active Level 5
Galaxy S
Yaz sıcağı felan boş napacaz gittiğimiz yere telefonu kapatıp mi gidelim kardeşim samsung yerine xiaomi 14 felan daha iyi olurdu diyorum
0 Likes
Galaxy S
Xiaomi'ye aşina değilim ve çoğu harici cihazım Samsung. Ayrıca kampanyalarındanda faydalanıyorum. Zaten 6.1 öncesi bu durum yoktu umarım ileri ki zamanlarda bunu düzeltirler. Değerli yorumun için teşekkürler yinede 🙌🥰
Noova
Active Level 6
Galaxy S
Kanka genshin impact oynamışsın 50 dk telefonu en çok zorlayan oyun bu bataryaya da yansıyacaktır tabiki
Galaxy S
Genshin harici 10 dakikada bir %1 şarj kaybı yaşıyorum ortalama, bana fazla geliyor. Genshin konusunu kabul ediyorum zaten ama harici yerlerdede aynı sorunu yaşadım ve bu biraz sinir bozucu olmaya başladı genshinde yaşadığım güç kaybını önemsemiyorum zaten.
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
100 ile 33 arası 4 saat 53 dakika. 100 0 arası istatistiksel olarak hesaplarsak 7 saat 20 dakika gibi güzel bir süre çıkıyor hadi 7 saat de sen ona bence gayet güzel. S22 ile 3 4 saat aliyorum.
Galaxy S
Değerli yorumunuz adına öncelikle teşekkür ederim 🩷
Telefonu alalı henüz 1 ay olmadığından endişeleniyordum sadece, hesaplamanız beni rahatlattı baya. S22 hakkında çok bilgi sahibi miyim? Hayır. Ama günlük kullanımınızı telefona entegre etmeye çalışır ve parlaklığı kısarsanız bir nebzede olsa fayda edebilir özellikle kullanmadığınız uygulamaları kaldırmanızı öneriyorum ben, iyi günler 🥰
0 Likes
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkür ederim.
Hesaplamamı yüzde 5 e kadar kullanarak gerçeğe dönebilirsiniz hocam. S22 işlemcisi samsung döküm olduğu için senin telefonunun 5 watt kullanarak yaptığı bir işi benim telefonum 10 watt kullanıyor.
Galaxy S
Exynos işlemciyse dediğiniz doğru olabilir. O halde yapacak hiç birşey yok demektir, yinede siz çok telefon kullanan biri değilseniz sizinle uzun zaman kalabilir telefon ama eğer aşırı yük bindirirseniz bir fikrim yok. Samsung keşke kendi işlemcilerine biraz özen gösterse.
Ayrıca dediğiniz gibi bir kullanmayı deneyeceğim eğer o kadar süre verirse bizzat geri dönüş yapacağım sizde o hesaplamadan kendiniz için orantılı olarak birşeyler çıkarabilirsiniz belki 🙌 veyahut minecraft, asphalt, genshin, pubg tarzı şeyler oynuyorsanız (uzun süreler 2-3 saat gibi) aldığınız ekran süresinde sorun yok. İyi günler dilerim yeniden 💞
0 Likes