cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 6.1 sonrası ısınıyor ve pil çabuk bitiyor

(Topic created on: 04-07-2024 01:36 PM)
772 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Normalde günü çıkarken ve serin çalışan cihazım güncelleme sonrası günü çıkarmayı geçtim 3. şarjı neredeyse istiyor. Youtube da İNDİRİLMİŞ video izlerken bile acayip ısınıyor. Boşta dururken çok şarj yiyiyor. Sıfırlamayacağım, yani önermeyin bile. 256 gb ve sadece 30 gb boş yerim var. Hepsi çok önemli bilgiler ve uygulamalar. Bunları yeniden kuramam. Cache partition silmek işe yarar mı? Reddit gibi mecralarda bunu yaşayan tonla insan var ve bunu önermişler ama işe yaramıyor sanırım. Eğer bunu yaparsam veri kaybı vs. bir şey yaşarmıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. 
15 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İşe yarar bide orda repair apps var o menüde onuda yap
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Cache silersem herhangi bir veri kaybı yaşar mıyım?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ön bellekler silindir
0 Likes
mertcaluda
Active Level 1
Galaxy S
Benim cihaz 512/12 GB Böyle bir sorun yaşamadım henüz.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bende de yok ama bazı kullanıcılar bu sorunları yaşıyor malesef
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Bende ilk defa yaşadım. Önceki güncellemelerde sorun yaşamadım
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Aynı model aynı sorun. 😔 neden her güncellemeden sonra bu sorunları yaşıyoruz? Samsung neden yazılım alanında bu kadar geri kafalı? Şimdi telefonu sıfırlamayı deneyeceğim. Yalnız, bununla uğraşmak zorunda olmamamız gerekiyor.
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Ben sıfırlayamayacağım maalesef. Saçma sapan bir iş. Daha önce de s serilerim oldu ama ben hiç böyle bir şey yaşamadım.
toker33
Active Level 4
Galaxy S
Ben sıfırladım, verileri uygulamalari , banka hesaplari vesaire geri toparlamak yarim günümü aldı hatta fazla. cache partition yaptım hiçbir değişiklik olmadı. Samsung'un acil ilgilenmesi gerek . Bana teknik servis öneriyorlar , be kardeşim güncellemeden önce iyiydi ve ben bunu gözeterek bu telefonu aldım. Şimdi bu ne demek yani ilk ve son samsung telefonum olmasını istiyorlar gakiba.