cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 6.1.1

(Topic created on: 09-23-2024 04:11 AM)
66 Views
teyyo
Active Level 8
Options
Galaxy S

Yapay zekanın telefonlar için artık olmazsa olmaz haline geleceğini biliyoruz,  sorun yok. Yapay zekanın daha da geliştirilip işlevsel hale getirilmesi de bu kapsamda çok doğal bir iş. Ancak sadece yapay zeka üzerine yoğunlaşan bir yazılım sistemi, geriye kalan şeylerin gözardı edileceği anlamına gelmemeli. Hele ki Samsung'un şu son büyük güncelleme ile telefon sanki sadece yapay zekadan oluşuyormuş gibi davranması, kalan hususların umursanılmadığı anlamına geldiğini net bir şekilde gösterdi. Mesela birçok sorun var ama pil durumu aldım alalı en rezil halini yaşıyor. Her bakışımda bir tükeniş görüyorum. Sanki kenara kaldırılan ve yıllanan eski bir telefona bakar gibiyim. Buradan yazılanlar umursanıyor mu bilmiyorum ama telefonu sorunlu bir şekilde kullanmak hiç de hoş olmasa gerek. Ha bir de her eleştiri sonrasında rica ederim "stabil iphone" geyiği yapılmasın. Mevzu samsung. Iphone'nun da ne olduğunu iyi biliyoruz. 

6 Comments
Emre2236
Active Level 7
Galaxy S
5.1 de batarya çok iyiydi 13 14 saat ekran süresi alırdım şimdi 5 6 saat zor.
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy S
Bakın "5-6 saat zor" diyoruz artık. Sözde s22'ler sorunlu cihazlardı. Ancak bir de bakıyoruz ki s23'ler de aynı yolun yolcusu olmuş.
Emre2236
Active Level 7
Galaxy S
Aynen öyle
0 Likes
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
5.1 de dahi 14 saat ekran süresi alamazsın imkansızdan bile daha öte bir durum. Tüm herşeyi kapattığım halde 10.5 saat aldım ben. Normal kullanımda ise 7.5 - 8 saat görüyordum 5.1 de
0 Likes
K-a-a-N
Active Level 7
Galaxy S
Haklısın son güncellemeden sonra birşeyler kötüye gitti ancak bir s23 kullanıcısı olarak ben durumları pek farketmedim. Pil süresine gelince 1.5 senelik cihazım batarya %94 sabah 8de %100'de çıkarttığım telefon akşam 6'da %20-25 civarlarında oluyor. ki bu durum yoğun kullanımda. Sakin kullanımda en kötü 12 saati çıkarıyor. Yazılımdan kaynaklı performans düşüşü olsa da aman aman bir kayıp olduğunu düşünmüyorum. Elimizdeki cihazlar üstün performans gösteren dolu dolu amiral gemisi olan cihazlardır. Üst seri ve güçlü Bir telefondan 2 gün şarj gitmesini bekleyemeyiz. Zaten üreticiler bunu istemiyor. S25 çıktığında s24 ile aynı batarya performansı göstericek ama daha güçlü olucak. Buda aslında batarya kullanımda performansını geliştirmişler demek oluyor. Ama biz tüketiciler her yeni çıkan cihaza bakalım bu daha uzun gidecekmiş diye bakıyoruz ama donanım olarak daha güçlendirildiğini hesaba katmıyoruz. Eğerki pil performansını geliştirmeden daha güçlü bir işlemci koysalar yarım günü zor çıkarır cihazlarımız
0 Likes
Galaxy S
O yüzden hala 5.1 deyım
0 Likes