cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 6.1.1 İLE GELEN YENİLİKLER ⬇️

(Topic created on: 09-16-2024 07:41 PM)
505 Views
GökTürk_S25ULTRA
Expert Level 1
Options
Galaxy S

image

⬆️-Samsung müzik uygulamasında ses kalitesi ve efektler bölümü değişmiş, baya güzel olmuş.(Ben Bas güclendirici modunda kullanıyorum tavsiye ederim).

image

⬆️-Arama yanıtlama ve sonlandırma bölümüne 2 yeni özellik eklenmiş.

image

⬆️- Bluetooth tarafına Aurocast(hava yayını) denen böyle bir özellik eklenmiş.

image

⬆️- Galaxy werable bölümünde küçük bir değişikliğe gidilmiş, en alt tarafa aygıt değişim aracı koymuşlar, bu normalde sol taraftan açılıyordu. (Buds kulaklıktan galaxy watch a geçiş gibi kısayol eklemişler)

image

⬆️-Galaxy Al tanıtım ipucu bölümünü ayarların yüzeyine çıkarmışlar.

image

⬆️-Galeride resimleri açtığınızda yapay zeka simgesini daha yüzeye çekmişler.(Böyle daha kullanışlı olur)

-Evet arkadaşlar S23'e gelen 6.1.1 güncellemesinde farkedilir ve gözüme çarpan özellikler bunlar oldu, sizleri bilgilendirmek istedim. Görmediğim özellikler gözümden kaçanlar illaki vardır onuda yorumlarda belirtebilirsiniz, zaten güncellemenin de ayrıntısında belirtiyor. Teşekkürler 🫡🙏🏻

7 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Eline sağlık bilgilendirici bir gönderi olmuş.
Ufak bir düzenleme: Wearable cihaz kontrol paneli one ui 6.1.1 güncellemesi ile değişmedi. Wearable uygulamasına önceden gelen güncelleme ile değişmişti.
Galaxy S
Teşekkür ediyorum, o zaman farketmemişim pek uygulamaya girmediğim için 🙏🏻
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Pil optimizasyonu ne alemde acaba
Galaxy S
Şuanlık güzel, bir kaç gün sonra belli olur.
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Tolga bişe paylaşmıştı. 6.1.1 den sonra telefon donarsa vs diye. Acaba böyle bi sorun var mı şuan indirmeye çekindim yani
Galaxy S
Bende şuan sıkıntı yok, animasyonlarda baya iyileşmiş, akıcılığı şuanlık güzel, isterseniz bir kaç gün sonra yükleyebilirsiniz.
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkür ederim