cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 256 GB ( Isınma ve performans düşüşü problemi )

(Topic created on: 07-18-2023 10:19 PM)
1677 Views
EsatSemih
Active Level 7
Options
Galaxy S
Her gün en az 1 kere telefonda aşırı ısınma ve performans kaybı oluyor.

Arka planda uygulama kullanımları manuel olarak kısıldı bir çoğu kullanılmayan uygulamaların konum, Bluetooth,Veri kullanımları,dosya vs gibi izinleri iptal edilmiş olmasına rağmen olan bir durum.
Tam erisim kısıtlaması olmayan uygulamalar 
McAfee Security ve Android system intelligence tır.

Hava sıcaklıkları ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum.

Nedeni nedir benimle beraber bu sorunun yaşayan varsa yazabilir mi ?

image
Kanıtı buraya attım👍

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711

View solution in context

37 Comments
Galaxy S
Havalar çok sıcak telefonu bırak oturdugumuz koltuklar yattigimiz yataklar ısınıyor telefonun ısınması çok normal çünkü anormal bir sıcak var maalesef
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Hava sıcaklığı 29 derece iken, oda sıcaklığım 27 iken Galaxy S23 cihazımın sıcaklığı bu şekildeydi. Sadece sohbet platformu kullandım. Kamera ve mikrofon çalıştırmadım. Mobil veri ve konum kapalı.Screenshot_20230718_132203_Device Info HW.jpg
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Bilmiyorum ama normal gelmiyor.
Güneşli bir günde gündüz bendeki sıcaklık durumu olsa 50 derece görür gibime geliyor.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Evet benim de öyle maalesef. Hiç normal değil zaten. Ama serviste çözüm bulamazsın maalesef.
Galaxy S
27 derecede bu kadar ısınması normal değil gibi. Benimki 40 derece sıcakta kullanmak sonucu ısınma normal.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
27 derece havada Galaxy S23 için hiç iyi sıcaklıklar değil zaten bunlar. Bunu Samsung'a anlatmak zor olan. Bakalım çözüm merkezinden bu yıl içinde aranırsam konu ile ilgili mağduriyetimin artık bitmesi için elimden ne gelirse yapacağım.
Galaxy S
Umarım anlarlar ve çözüm bulurlar.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Umarım. Teşekkürler.
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Hava sıcak bile olursa samsungun şuçu bazı telelfonları çok iyi bazılarıda sorunlu çıkıyor marka değişimi yapıcam bu yüzdne