cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 şarj olurken emin olamadığım bildirim

(Topic created on: 09-25-2023 06:04 PM)
Heliosentinos
Active Level 2
Options
Galaxy S

Normalde A70 ten s23 e geçtim. Uzun yol yaparken telefon ısındı. Şu an sarj olurken ilk başta süper sarj ile sarj oluyor yazıyor, ardından şarj olma yazıyor. Bu şarj olma yazısı problem olur mu bana

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Kardeşim ben senin ne demek istedigini cok iyi anladim zaten a70 te iken sarja taktiginda super hizli yazardi ve oyle kalirdi suanki cihazlarda ilk 3 5 saniye yazar sonra super hizli yazisi gider sarj olma yazar bu sorun degil samsung bunu boyle yapti sarja tak super hizli yazacak 3 5 saniye sonraşarj olma yazacak sarji çekmeden ayarlara ordan cihaz bakim ve pille bas orda süper hizli yazmaya devam eder ama ekran kapaliyken yada usten paneli indirince süper hizli yazmaz hepimizde boyle

View solution in context

Solution
kemalyildiz21
Active Level 5
Galaxy S
S22 ultra da da aynı Screenshot_20230925_215414_One UI Home.jpgScreenshot_20230925_215516_One UI Home.jpg

View solution in context

11 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar / telefon hakinda / pil bilgisi / orada yazar takili sekilde bak
Heliosentinos
Active Level 2
Galaxy S
Benim demek istediğim, a70 te şarj olurken gözüken bildirim hızlı şarj oluyor veya şarj oluyor şeklinde olurdu. Şu an gelen bildirim şarj olma şeklinde gözüküyor. Ingilizceye aldığimda charging yazıyor fakat hızlı mı normal mi yazmıyor
srdr77
Active Level 7
Galaxy S
Normal oluyor hızlı için onun desteklediği şarj cihazını almanız lazım
0 Likes
Heliosentinos
Active Level 2
Galaxy S
S23 25w ve samsungun kendi sitesinden 324 tlye yakin orijinal 25w sarj aleti aldim. Dediğimi anlamiyorsunuz sanirim sikinti yok ama
srdr77
Active Level 7
Galaxy S
Uzun yol derken araçta şarj esiyorsanız araç şarj cihazınız çok kaliteli olmalı. Kamyonsa aracınız 24volt.'u. 5 veya 9,5 volta düşüren bir şarj cihazı kullanın. Yada güvenikir olması için bir powerbank alın onu araçta şarj edin ama onun üzerinden telefonunuzu şarj edin daha sağlıklı olur
0 Likes
Heliosentinos
Active Level 2
Galaxy S
Araçta samsungun powerbankini kullandım. 25w hizli sarj destekli bir powerbank idi
Kursatblt
Active Level 4
Galaxy S
Telefon ısındığı için şarj hızını kısıtlıyor s22 var bendr de var o problem sogutup devam ediyorum (:
0 Likes
Heliosentinos
Active Level 2
Galaxy S
Teşekkür ederim.
Solution
Galaxy S
Kardeşim ben senin ne demek istedigini cok iyi anladim zaten a70 te iken sarja taktiginda super hizli yazardi ve oyle kalirdi suanki cihazlarda ilk 3 5 saniye yazar sonra super hizli yazisi gider sarj olma yazar bu sorun degil samsung bunu boyle yapti sarja tak super hizli yazacak 3 5 saniye sonraşarj olma yazacak sarji çekmeden ayarlara ordan cihaz bakim ve pille bas orda süper hizli yazmaya devam eder ama ekran kapaliyken yada usten paneli indirince süper hizli yazmaz hepimizde boyle