cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 Şarj Döngüsü

(Topic created on: 09-23-2024 04:00 PM)
228 Views
GökTürk_S23
Expert Level 1
Options
Galaxy S

image

Arkadaşlar bu 476 yazan şarj döngüsü mü acaba ?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim orada galiba ben yanlış bir hesaplama yaptım orada çıkan 32 ile başlayan 4 haneli değer var ya onu 100'e böler misin hesap makinesiyle Büyük ihtimal 32'ye denk gelecek senin şarj döngün yanlış hesaplama yapmış olabilirim yani ben

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Mesela bak ben 245 kere şarj etmişim benim orada 5 haneli bir sayı var sende ise 4 haneli sayı mevcut onun için ben ilk hesaplamayı yaparken yanlış hesaplamışım dediğim gibi 1727098072314.jpg

View solution in context

15 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hayır o bataryanın sıcaklığı maksimum 47 dereceyi görmüş
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Teşekkürler kardeşim sağol
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim 😊
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
32 kere şarj etmişsin
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonu 11 temmuzda almıştım bu kadar şarj etmedim daha, bir yanlışlık olmasın
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Burada yaptığın her Şarj işlemi yarım döngüye işaret ediyor mesela şöyle anlatayım sana telefonu %50'deyken şarja takıp %100'e kadar doldurduysan bu yarım döngü anlamına geliyor yani sen cihazı her şarja taktığında yarım döngü olarak gidiyor günde 2 kere şarj edersen bir döngü anlamına geliyor yani biraz karışık bir yöntem mevcut ama muhtemelen doğru olabilir bu sonuç
GökTürk_S23
Expert Level 1
Galaxy S
Tamam şimdi anladım kardeşim, çok Teşekkür ediyorum sağol, şuan net anlaşıldı 🙏🏻
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Rica ederim kardeşim 😊🙏👍
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim orada galiba ben yanlış bir hesaplama yaptım orada çıkan 32 ile başlayan 4 haneli değer var ya onu 100'e böler misin hesap makinesiyle Büyük ihtimal 32'ye denk gelecek senin şarj döngün yanlış hesaplama yapmış olabilirim yani ben