cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 ısınma sorunu(havai fisek modu)

(Topic created on: 05-25-2025 10:14 AM)
164 Views
JEDAY
Active Level 7
Options
Galaxy S

Bugün cebimde bir sıcaklık ile güne basladim. Hiç bir şekilde kullanmadigim mobil verisi dahi kapalı olan telefonum cebimde bir anda anı şekilde rahatsız edici ve korkutucu şekilde ısınmaya başladı korkudan telefonu kapayip uzak bir yere koyup telden uzaklastim. Özellikle guncelleme sonrası samsung kışları usumeyelim hatta bomba gibi patır patır patlayıp hayatımıza nese katsin diye havai fişek modu eklemiş sanırım telefona.

Not: Telefonu sıfırla kardeşim fabrika ayarlarına dön kardeşim sacmaliklari ile gelmeyin.
0 Likes
15 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Ne güzel hem telefon hemde ısıtıcı😊
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Kalorifer modu ON 🔥
0 Likes
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Eyvallah hocam Samsung müşteri hizmetlerinden çok daha yardımın dokundu🙏
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Yapay zekayada sorarsan aynı cevapları verir 😂 tamamen kopyalanmış bir metin gibi duruyor.
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy S
One ui7 geldi ancak uygulamalar optimize değil heleki instagram telefonu mahvediyor onun yüzünden instagrama giremez oldum. Sorunun asıl kaynağı uygulamalar. Optimize etmediler halen.
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Hocam 6 ay gibi teknoloji dünyasında inanılmaz uzun bir süre bu güncellemeyi geciktirdiler sürekli deneme sürümleri test sürümleri yayınlandı Allah aşkına bu kadar sürede basit bir uygulama optimizasyonunu dahi beceremeyip o kadar süre neyle ugrastiniz. Telefon en az 1.5 daha fazla ram kullanıyor her güncellemede ram kullanımı artıyor 1 2 guncellemeye bu telefonlar kullanılamaz hale gelir bu şekilde devam ederlerse. Isınma ve bir çok sacma sapan hatayı söylemedim bile.samsungun sağlamlık ve uzun yıllar kullanım tabirii tamamiyle bir algidan ibaretmis. Telefonu elime aldığım 1.gunden beri sürekli sorun ve problemler ile bogusuyorum ve 1 tanesini cozduklerini gormedim
0 Likes
aliii811_
Active Level 8
Galaxy S
Ben manuel olarak Vulkan yaptım hem ısınma normal derecelerde oluyo hemde ekran surem yukseldi
JEDAY
Active Level 7
Galaxy S
Samsung kendi keyfine göre takılıyor ya kullanıcı deneyimi fasa fiso adamlar icin😂
cidkagenou07
Active Level 4
Galaxy S
Vulkan tam olarak nedir
0 Likes