Resolved! Solved

Original topic:

S23 ısınma sorunu ❗️🤔

(Topic created on: 06-05-2024 07:25 PM)
962 Views
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
Galaxy S
Herkese selamlar s23 telefonumda yaklaşık 2 haftadır anlamlandıramadığım bir ısınma sorunu var 🤔 bu güne kadar hiç böyle olmamıştı gündelik bir kullanımda örn e ticaret sitelerini tek tek dolanırken ısınmaya başladı bu sorun öncesinde yoktu dediğim gibi yaklaşık 10-15 gündür var evde genelde kılıfsız kullandığım için öncesinde elimi rahatsız etmiyordu ama şu günlerde ne oluyor anlamış değilim bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim 🫡

image
 Bunu gönderiyi attıktan sonra yeniden başlattım daha da arttı

image

Resolved!
29 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Ben teşekkür ederim
0 Likes
Anl3435
Active Level 6
Galaxy S
Korkucak birsey yok eger şu havada dısarda günesli yerlerde filan kullanıyorsan gayet normal havalar çok sıcak ha yok ben serin evin icinde kullanıyorum diyorsan ozaman bir soruna isaret edebilir
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Yok hocam odamda güneş görmedi telefon
0 Likes
Anl3435
Active Level 6
Galaxy S
Arka planda acaba işlemciyi yoran birsey mi var hani virüs filan diycemde oda kolay girmez telefona kronik arıza olabilir ama tam bilemiyorum cihaz hep mi sıcal yoksa birkac uygulama acıncamı okuyor
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Virüs bulaşmasının pek imkanı yok çünkü apk vs indirmiyorum flaş bellek bile takmıyorum nolur nolmaz diye sürekli sıcak da değil e ticaret siteleri youtube vb. Yüksek Grafik işleme gerektirmeyen gündelik uygulamaları 4 5 tane atka planda açıktı sadece
0 Likes
Anl3435
Active Level 6
Galaxy S
Söylede olabilir hani eğer tüm uygulamalarda oluyorsa ya virüs var telefonda yada fiziksel kronik bir arıza oluşmustur(umarım boyle birseyin olmaz) ama belli uygulamalarda cihaz cok ısinıyor baska uygulamalarda ısınmıyor ise o uygulama optimizasyonh berbattır islemciyi gereksiz yorup isınıdıriyordur yani yazılımsaldır misal örnel veriyim call of duty warzone indirirken cihaz bir ısinıyor varya elim yanıyor sonda google play yorumlarina baktım herkeste aynı sorun seninde sorunun böyle olabilir yani basitce telefonunda bir sorun yoktur kullandıgın bir uyhulamanın optimizasyonu berbattır o yorar cihaz yada virüş yada kronik fiziksel arıza
0 Likes
yasin29
Active Level 7
Galaxy S
Bende s23 kullanıyorum büyük ihtimalle 6.1 kaynaklı daha önce böyle bir şey yoktu şarjıda daha iyi gidiyordu. Telefonu sıfırladım yine değişen bir şey yok hiç kendini yorma gelecek diğer güncellemeyi bekle. İnşallah düzeltirler.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
İnşallah hocam, yok ya sıfırmayla filan uğraşmam
HKN006
Active Level 9
Galaxy S
Bnmkide acaip ısınıyor oyunlarda felan yazdım sıfırla diyorlar ama değişmez yine aynı olur 6.1 ile alakalı olduğunu düşünüyorum yeni güncellemeye kadar idare edeceğiz mecbur
Galaxy S
S23 yazın kafayı yiyor geçen yaz da aynı sorunu yaşadım telefonu elime alınca elim yanıyordu hatta dışarıda kamerayı açıp çekim yaptım sıcaktan elimden attım resmen telefonu bu yaz da aynı sorunu yaşıyacam belli ki.