Resolved! Solved

Original topic:

S23 ısınma sorunu ❗️🤔

(Topic created on: 06-05-2024 07:25 PM)
972 Views
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
Galaxy S
Herkese selamlar s23 telefonumda yaklaşık 2 haftadır anlamlandıramadığım bir ısınma sorunu var 🤔 bu güne kadar hiç böyle olmamıştı gündelik bir kullanımda örn e ticaret sitelerini tek tek dolanırken ısınmaya başladı bu sorun öncesinde yoktu dediğim gibi yaklaşık 10-15 gündür var evde genelde kılıfsız kullandığım için öncesinde elimi rahatsız etmiyordu ama şu günlerde ne oluyor anlamış değilim bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim 🫡

image
 Bunu gönderiyi attıktan sonra yeniden başlattım daha da arttı

image

Resolved!
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bende de yoktu son 10 15 gündür var sebebini bulamadım hocam
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapın bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bu öneriyi çoğu kişi veriyor hatta bende bir çok kişiye bu öneriyi verdim ama sonrasında telefon ayarlarını yapmak 2 saat sürdüğü için istemiyorum samsungun bizi bu duruma düşürmemesi gerekir giriş orta segmentte zaten oluyor ama amiral gemisi bir cihazda da bu sorunlar yaşanıyor olması... bilmiyorum çok saçma
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
E denemediğiniz sürece çözümsüz kalırsınız. Denedikten sonra kesin olarak çözülür demiyorum ama Denemekte fayda var
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
"Denemek" ne güzel söylediniz Ben de bundan bahsediyorum aslında bir cihazda bugüne kadar 2 defa müşteri hizmetleri tarafından bir defa da kendim olmak üzere cihazı 3 kere sıfırladım sıfırlamalarım sonucu diğer sorunlarımın hiçbiri çözüme ulaşmadı mesele o da değil ben yıllardır 2011 yılından beri samsung kullanıcısıyım hatta fun boyum desem doğru olur
bu işlemler sonrasında 2 saat boyunca Telefonun ayarlarını tek eski haline getirmeye çalışmamı söylemiyorum bile bunlar elektronik alet illaki sorun olur mühim olan bu değil ama her sorunda cihazı sıfırlayarak beni bu cihazdan soğutuyorsa ve artık ben bıkıp sıfırlamak istemiyorsam sorumlu ben değil samsung Şimdi ben size soruyorum Bu cihazlar deneme tahtası mı değil tabi ki 🫡
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çok haklısın Ne diyeyim ki şimdi ben sana o zaman bir servise gönder cihazı onlar Bir baksınlar istersen bu kadar para verdikten sonra sorun yaşamak insanı üzer tabii
Galaxy S
havalardan oluyor hep bunlar
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bu kadar **bleep** eder mi sizce hocam? Enteresan cidden
Galaxy S
hem de nasıl farkeder çünkü giriş seviyeler bile ısınıyor🤗
0 Likes
Solution
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  Emirhan_S23,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. 
Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız. Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır. 

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. 

Servis iletişim bilgilerine ve daha fazla bilgiye aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-prevent-the-overheating-of-your-galaxy-devi... 

Teşekkürler.
MOD