Resolved! Solved

Original topic:

S23 ısınma sorunu ❗️🤔

(Topic created on: 06-05-2024 08:17 PM)
295 Views
Emirhan_S23
Active Level 10
Options
Galaxy S
Herkese selamlar s23 telefonumda yaklaşık 2 haftadır anlamlandıramadığım bir ısınma sorunu var 🤔 bu güne kadar hiç böyle olmamıştı gündelik bir kullanımda örn e ticaret sitelerini tek tek dolanırken ısınmaya başladı bu sorun öncesinde yoktu dediğim gibi yaklaşık 10-15 gündür var evde genelde kılıfsız kullandığım için öncesinde elimi rahatsız etmiyordu ama şu günlerde ne oluyor anlamış değilim bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim 🫡

image
 Bunu gönderiyi attıktan sonra yeniden başlattım daha da arttı

image

29 Comments
Galaxy S
Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum telefon aynı ve hemen hemen aynı süredir kullanıyoruz cihazları hatta ben bir kaç gün sizden geç de almış olabilirim. Ben telefonu sıfırladım ve şuanlık memnunum ama bu demek değildir ki bu sorun devam etmiyor ara ara oluyor yine. Ve bir şey soracağım aldıktan hemen sonra one ui 6.1 mi yaptınız?
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Hocam tam emin olmamakla beraber 24 veya 17 şubatta mediamarkt dan aldım benim cihazım kutudan 6.0 olarak çıktı sebebi de şu: yılın ilk yarısı üretilen 5.1, 2. Yarısı ve sonrası üretilenler 6.0 ile geliyordu 6.1 i biraz bekledim gelir gelmez güncelledim sorun hiç yoktu ama şu günlerde can sıkıyor bazen. Açıkcası sıfırlamak da istemiyorum çünkü cihaz ayarlarını yapmak nereden bakarsak 1 2 saat alıyor bilmiyorum sonu ne olacak
Galaxy S
Bende 23ünde aldım elime alır almaz 6 ile gelmişti zaten 6.1 yaptım ve bu süre zarfında cihaz alev alacak zannettim ve bence optimizasyon sorunu 6.1 in.Bence format atın benim 3 saatimi aldı neredeyse yedekleme yükleme vs derken ama kafam rahatladı en azından.Eğer yaz bitene kadar düzelmezse garantiye göndeririz zaten 6 ay süre boyunca her hangi bir kusur çıkarsa sıfır ürün talep etme hakkına sahibiz yani yazın sonuna kadar hatta 1 ay kadar süremiz olacak o süre zarfında değişim de talep edilebilir.
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bilmiyorum çok kafaya takarsam bi deneyeyim sıfırlamayı

Kesinlikle öyle böyle bir hakkımız var ama ben iade vs kullanmam büyük ihtimal sebebi de şu 256sını 27900 gibi çok güzel fiyata aldım sınırsız ektan koruyucusu dahil
Galaxy S
Bu yüzden değişim dedim zaten hocam çünkü evet enflasyon var be bu durumda dava bile açabiliriz bence yasaları pek bilmiyorum ama olması gereken bu
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Öyle malesef ama nerde vatandaşın yanında olan kanun nerde tüketiciyi önemseyen marka
Galaxy S
O konuya hiç girmeyelim 😄
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Bencede 😅
0 Likes
Galaxy S
Bende öyle bir sorun yok