Original topic:

S23'ün sorunları bitmiyor

(Topic created on: 03-29-2026 03:13 AM)
421 Views
salim10
Active Level 1
Options
Galaxy S

5 Ağustos 2024 tarihinde aldığım 128 GB S23 cihazım, daha ilk senesinde 3 saatin altında SOT vermeye başladı. 2025 Temmuz ayında Samsung yetkili servisine verdim; batarya hücresi ve entegrasyonu değişti dediler. 3-4 saat SOT almaya başladım; en azından eskisinden iyiydi. 2026 Ocak ayından beri sosyal medyada bile telefon rahatsız edici seviyede ısınıyordu ve bu ay oyun oynarken elimi iki gün sızlayacak kadar yakmıştı, ben **bleep** etmeden. Bunların üstüne bir de dün, yani 28 Mart 2026 günü, oyun açarken o beyaz giriş ekranında bildirim çubuğunun komple saat, sessiz mod, 4.5G yazısı, hücresel verinin çekim gücü ve pil durumu ile göz göze geldim :) Evet, pil ve ısınma yetmemişti; üstüne bir de AMOLED yanığı eklendi, dostlar. Haneme hayırlı olsun.

9 Comments
MKG7
Active Level 6
Galaxy S
2. El almış olabilir misiniz?
0 Likes
salim10
Active Level 1
Galaxy S
Hepsiburada sitesinden hepsiburada satıcısından sıfır kapalı kutu olarak almıştım samsung servisinde cihaz sorgulandığı zaman garanti tarihi 07-08-2026 yılına kadar gözüküyor samsung.com üzerinden kaydedildi şeklinde
0 Likes
MKG7
Active Level 6
Galaxy S
Dostum o zaman buraya yazmak yerine garantiye verip iade ,değişim , tamir talep etsene burda kimse sana bir çare bulamaz. Garantin devam ediyor.
0 Likes
ekrems23
Active Level 6
Galaxy S
S23 256gb 2,5 senelik telefon. Amoled yanığı vs de yok sadece pil simgesi çok hafiften o da 5dk kapatınca kayboluyor. Tavsiyem quickstar dan arada simgeleri kapatmak. Pil için sosyal medya uygulamalarını 60hz e kitleyebilirsiniz. Örneğin tiktok 120hz de aşırı ısınıyor pil tüketimi inanılmaz oluyor ama 60hz ısınma pil sorunu vs yok. 1774745438909.jpg1774745438924.jpg
0 Likes
salim10
Active Level 1
Galaxy S
Şimdi %100 yapıp test edeceğim çok teşekkür ederim onerileriniz için 🙏
MKG7
Active Level 6
Galaxy S
Sosyal medya uyvulamalarını 60hz e nasıl kitleyeceğiz
DurukanAKDAG
Active Level 10
Galaxy S
Modlar ve Rutinler adımından yapabilirsiniz
İsimiz_yeni
Active Level 6
Galaxy S
Yapma güncelleme
0 Likes
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba salim10 ,

Konu hakkında, yetkili servis kontrolü gerekmektedir. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes