Original topic:

S23'ün bataryası şişti

(Topic created on: a month ago)
333 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Bir süredir pil problemleri yaşıyordum ve geçenlerde kılıfımın kenardan oturmadığını farkettim. Kılıfı çıkarınca şoka uğradım resmen. Ne yapmalıyım? Pil mi değişeyim yoksa telefon mu? 

image

image

image

20 Comments
Galaxy S
1.​Şarj Etmeyi Bırakın: Telefonu hemen şarjdan çekin. Şarj işlemi bataryayı daha fazla ısıtarak şişmeyi artırabilir. ​Kullanımı Kısıtlayın: Telefonu ağır işlemler (oyun, video kurgu vb.) için kullanmayın ve mümkünse tamamen kapatın. ​Baskı Uygulamayın: Ekranı veya arka kapağı yerine oturtmak için üzerine asla bastırmayın. Bu, bataryanın delinmesine ve yangın riskine yol açabilir. ​Yetkili Servise Götürün: Cihazınızı en kısa sürede bir Samsung Yetkili Servisi'ne ulaştırın. Eğer cihazın garantisi devam ediyorsa, bu tür durumlar genellikle kullanıcı hatası dışındaki batarya kusuru kapsamında değerlendirilir.
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Hocam sağolun. Kapattım zaten de sanırım birkaç gündür bu şekilde kullanıyorum. Gece de yastığın altına atıyorum şansımız yaver gitmiş. Garanti bitti maalesef çıktığı zaman almıştım.
Galaxy S
Eskiden bende atıyordum yastığın altına öyle uyuyordum Ama şansım iyimiş bişey olmadı cihazım A34
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Yapmamak lazım hocam
Noova
Active Level 7
Galaxy S
Hocam memnunsan sadece pil değiş yoksa sen bilirsin
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Yani memnunum ama bu batarya değişirsem tekrar olur mu yoksa tamamen batarya ile alakalı bir durum mu? Yani anakart vs problemi değildir değil mi?
Noova
Active Level 7
Galaxy S
Anakartla alakası yoktur bence
XVOID
Expert Level 3
Galaxy S
Geçmiş olsun 🙏
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Sağ olun hocam