Original topic:

S23 öldü

(Topic created on: a month ago)
327 Views
Artyom34
Active Level 8
Options
Galaxy S

image

Şurada s23 ün bataryasından en muzdarip kişi benimdir herhalde bataryasını değiştik yine aynı bataryası küçük ve telefon güçlü gerçekten samsung s serisinin giriş telefonunu önemsemiyor madem bu sonucu vereceksin niye reklamda sağda solda tam gün götürür en azından tam günü zorlar diyorsunuz pedere a54 aldım tam gün çıkartırken benim ki 5 saati zorladı hemde hiç oyun oynamadan sadece video WhatsApp ve instagram kullandım 
16 Comments
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Bu forumda defalarca söyledim Samsung geleceği on göremedi s23 serisinden itibaren s serisinde batarya kapasitesinde hep yanlış politika izledi 7 yıl güncelleme desteği dedi 2 güncellenmede piller pert oldu.
Artyom34
Active Level 8
Galaxy S
Arkandayız kral samsung batarya işini beceremiyor ya sadece 60 fotoğraf çektim 85 den 66 oldu
Artyom34
Active Level 8
Galaxy S
Bu sorunlardan dolayı garantiden batarya değiştim sorun bataryada değil güncellemelerde imiş
Zagortenay
Active Level 6
Galaxy S
Hocam güncellemeler stabil değil 7 ve 8 gerçekten hatalarla dolu 10 kullanıcıdan 8 i pil konusunda şikayetçi. Çinli markalar en **bleep** telefona 5000 mah koyarken Samsung hala 4 bin mahlarda ısrar ediyor. Ultralara bile 5.000 mah koyuyor hala o telefonların hakkı 6.000 mahtir. Şuan telefonlar çöp oldu 4 5 saat ekran süresi alan seviniyor 5 saat üstü alan zaten telefonu a serisi özelliklerine düşürerek kullanıyor yazık gerçekten
ENES_S24FE
Active Level 4
Galaxy S
S24 fe var pil çok iyi gidiyor oyun oynuyorum instada dolaşıyorum ama eve döndüğümde şarj 35 40 seviyelerinde oluyor
0 Likes
Galaxy S
Hocam S23'lerin bir güncelleme hakkı daha var (One UI 9.5'e kadar) ondan sonra bitiyor. S24'ler (dediğiniz 7 yıl) için geçerli, 5 yıl daha alacaklar.
0 Likes
Asperia
Active Level 7
Galaxy S
S23 Snapdragon sayesinde yine iyi duruyor S24FE 4700MAH denmesine rağmen S23 ile aynı süreyi veriyor. 3.5 saat ekran süresi gördüm şaka gibi... One UI 6.1'de 7 saat altına düşmezken 7den itibaren o kadar rezalet bir pil sorunu oldu ki anlatamam.
Artyom34
Active Level 8
Galaxy S
Samsung güncelleme ile sorunları düzeltmez ise zor bir tercih olucak artık seçerken
0 Likes
Asperia
Active Level 7
Galaxy S
Valla bu pili güncelleme falan çözemez 6.1deyken herkes 7de düzelecek diyordu daha beter oldu sonrasında 8de düzelecek dediler daha beter oldu tekrardan. Kısacası güncelleme geldikçe pil performansı rezalet ötesi oluyor. Üstelik bu telefon 7 sene güncelleme alacak. Daha 2 güncellemede böyle bir pil varsa kalan güncellemelerde 2 saat falan ekran süresi olacak sanırım. Isınma konusuna girmek bile istemiyorum o çok ayrı bir durum.