cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22

(Topic created on: 04-09-2023 02:55 PM)
Oğuzz10
Active Level 4
Options
Galaxy S

Galaxy S22 almayı düşünüyorum ama bir yandan da S21 FE bana göz kırpıyor.S22 de ısınma sorunu falan varmış bir de galiba S22 kullanan varsa deneyimlerini benimle paylaşabilir mi

21 Comments
asercan
Active Level 5
Galaxy S
Ben s22 kullanıyorum. Performansından baya memnunum. Isınma sorunu yaşamıyorum . Özellikle oyun oynarken de dikkat ettim öyle rahatsız edecek bir ısınma veya düşüklük yok. Fakat batarya konusunda s21fe kadar uzun süreler vermeyecektir .Performans çok önemli değil batarya uzun gitsin diyorsan s21fe almanı tavsiye ederim.
Oğuzz10
Active Level 4
Galaxy S
Sıkıntı yok zaten 25 watt var :)
asercan
Active Level 5
Galaxy S
Aynen öyle. Tak 1 saatte max fulleniyor
Oğuzz10
Active Level 4
Galaxy S
Peki S21fe ile arasında çok farklılık var mıdır batarya konusunda
0 Likes
asercan
Active Level 5
Galaxy S
Batarya konusunda bariz **bleep** var diyorlar . Tahminimce %20-25 lik bir **bleep** vardır rahat
CanST
Active Level 6
Galaxy S
Isınma sorunu exynos işlemciden kaynaklı (S21+ kullanıyoum ve bizzat yaşıyorum) ama S22 snapdragon işlemcili yani ısınma sorunu yaşamazsın daha geçen gün bir arkadaşa aldık baya iyi tel tavsiye ederim ancak ekranı biraz küçük gibi mağazada görüp denemeden alma bence tahmin ettiğinden farklı olabilir birde boyuttan kaynaklı pil ömrü bir tık düşük olabilir ama S22 vs S21 fe kıyaslamasında net S22
Oğuzz10
Active Level 4
Galaxy S
Tamamdır sağolun
0 Likes
Mügee
Active Level 3
Galaxy S
Yaklasik 10 gun once s22 aldim. Simdi elimden cikarmaya calisiyorum. Gunde 2 hatta 3 kez sarj ettigim oluyor. Sakin bulasma derim
0 Likes
Oğuzz10
Active Level 4
Galaxy S
O kadar mı kötü ya
0 Likes