Resolved! Solved

Original topic:

S22 yüz tanıma kullanılmıyor

(Topic created on: 09-30-2025 02:18 PM)
460 Views
s22kullanıcısışk
Active Level 3
Options
Galaxy S

arkadaşlar S22 kullanıyorum. yüz tanıma kilidini kaldıramıyorum ve kilit ekranında yüzümle açmıyor. nasıl düzelteceğim? bir de normal pin girdikten sonra açılıyordu hemen şimdi OK tuşuna basınca açılıyor. nasıl düzeltebilirim lütfen yardımcı olun.

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

One Ui 6.1 ile kalktı o ok tuşuna basmadan açılması. 6 haneli pin koyarsanız geri aktif edilebilir.

Yüz tanımayı ise
Ayarlar > kilit ekranı ve aod > ekran kilidi ve biyometrik veriler > yüz verilerini kaldır.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Buradan yapacaksınız 1759231701841.jpg

View solution in context

Solution
Galaxy S
Kapatmayı denediniz mi sorunu ekran resmi alabilir misiniz?

View solution in context

Solution
Galaxy S
Hmm,
Bunu deneyin bide
Ayarlar > Uygulamalar > küçük bir filtre var ona tıklayıp sistem uygulamalarını göster > aramaya biometrik yada biyometrik veriler yazın > tıklayın > depolama > verileri sil.

(Ekran kilidini kaldırın yapmadan önce ne olur olmaz.)

Ek olarak ta güvenlik güncellemelerini ve Google play sistem güncellemelerini yapın.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Dediklerimi yapıp yeniden başlatın sonra bir daha kaldırmayı deneyin.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Düzeldiğine sevindim kardeşim 😊

View solution in context

14 Comments
Galaxy S
lütfen yardımcı olunnn
Solution
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

One Ui 6.1 ile kalktı o ok tuşuna basmadan açılması. 6 haneli pin koyarsanız geri aktif edilebilir.

Yüz tanımayı ise
Ayarlar > kilit ekranı ve aod > ekran kilidi ve biyometrik veriler > yüz verilerini kaldır.
Galaxy S
yüz tanımayı kaldır diyorum ama silinmiyor
Solution
Galaxy S
Buradan yapacaksınız 1759231701841.jpg
Galaxy S
ordan yapıyorum zaten kaldırılmıyor..
Solution
Galaxy S
Kapatmayı denediniz mi sorunu ekran resmi alabilir misiniz?
Galaxy S
evet denedim. yüz tanıma verilerini kaldır diyor. ekrana kaldırılsın mı diye çıkıyor ama kaldırılmıyor
Solution
Galaxy S
Hmm,
Bunu deneyin bide
Ayarlar > Uygulamalar > küçük bir filtre var ona tıklayıp sistem uygulamalarını göster > aramaya biometrik yada biyometrik veriler yazın > tıklayın > depolama > verileri sil.

(Ekran kilidini kaldırın yapmadan önce ne olur olmaz.)

Ek olarak ta güvenlik güncellemelerini ve Google play sistem güncellemelerini yapın.
Galaxy S
google play ile ilgili bir güncelleme vardı, onu yaptım ve telefon yeniden başlatıldı. düzeldi şuanlık. teşekkürler