cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 verip S23 almak

(Topic created on: 12-15-2023 01:21 AM)
217 Views
Wormjack
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar,15.500TL **bleep** ödeyip telefonu değiştirdikten sonra,samsung members'a girmeyi unuttum... sabah 10'da şarjdan çektim,acımadan telefonu kullandım,saat gece 00.31 şu anda,daha hala şarja takmadım... DERHAL S22'LERİ VERİN,S23'e GELİN.

17 Comments
saliharsln
Active Level 6
Galaxy S
garanti bitmek uzere degistirdi servis garanti dahilinde plus modeli buyuk batarya benim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben bu yeni olanı pek anlamadım,eskisi daha anlaşılırdı.Şimdi 8,5 saat mi oldu?
0 Likes
Wormjack
Active Level 4
Galaxy S
Eskisinin anlatımı daha iyiydi... **bleep** eksikler var. Ama şunu söyleyeyim. KILÇIKSIZ 6 saat net ekran süresi alıyorsun. Üstü yazarsa inanma :) 4 aralıktan beri ekran süresi ölçüyorum,kılçıksız 6 :)

S22 den iyi yanı aslında şu,telefonun şarjı kullanıma göre azalıyor.. s22 de kullansanda kullanmasanda o şarj bitiyordu abi.. **bleep** kullanmassan bitmiyor.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
6 saat s23 için düşük geldi çünkü 10 saatlerden bahseden paylasımlar vardı?
0 Likes
Wormjack
Active Level 4
Galaxy S
Bak benim gönderdiğimde de 8 saat yazıyor... ama ben telefonu 100 ken şarjdan çektiğimde 2.3 saat ekran süresi yazıyordu zaten... +2.3 saat ile başladı saymaya güne... dolayosıyla o tablolar farklı... saate göre ekran süresine bakıyor,şarjdayken ki ekran süresini de sayıyor...
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aslında normal almışsın yani.Hayırlı olsun yeni cihazın,güle güle kullan😊😉
AliS23
Active Level 6
Galaxy S
Ben de yeni s23 aldim iki gunluk cihaz. Sarj hizli bitiyor ve isinma oluyor sizde de boyle olup duzeldi mi acaba ? Her yer normaldir duzelir diyoe fakat size de sormak istedim
0 Likes
Wormjack
Active Level 4
Galaxy S
Yok,olmadı hiç... şarj başta belki biraz evet ama ısınma sorunu hiç olmadı
0 Likes