cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ultradan S23+ a geçmek mantıklı mı

(Topic created on: 08-03-2023 11:24 AM)
busra98
Active Level 3
Options
Galaxy S
S22 Ultra alalı neredeyse 1 hafta olucak ama daha öncede burada belirttiğim gibi ısınma problemi beni rahatsız ediyo. Bunun yanında mükemmel bir kamerası var her ne kadar açtığımda ateş alıcak dereceye gelsede telefon gerçekten kamerasının mükemmelliği su götürmez bir gerçek. Ekranıda aynı şekilde çok güzel ama 2k'da kullanamıyorum tabi yine ısınma kaynaklı olarak. Sizce telefon değer kaybetmeden 22 ultradan 23 plusa geçmek mantıklı mı? Onda herhangi bir sorun yaşar mıyım? 

33 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Knk o telefonu alamayanlar var sjsjjs😂
busra98
Active Level 3
Galaxy S
Ben de zor aldım zaten jdhdh o yüzden zaten bu kadar tekrar tekrar soruyorum zar zor alınan telefondan insan üst düzey bi performans bekliyo jdhfh sonrasında daha zor alınabileceği için bi yanlış varsa baştan düzeltmek mantıklı diye düşünüyorum 🙃
Galaxy S
Kanki para bol **bleep** koyarmi
busra98
Active Level 3
Galaxy S
Aynen kanki ben her çıkanı alıyorum öyle bol para tövbe ya jshhd uzun kullanım istiyorum arkadaşım bu yüzden sorgulamam neyin kafasını yaşıyosun acaba jshdh
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Adam çalışıyordur yani 30 yaş vardır 5 ay askeri ücretle çalışsan sende alırsın ama adamda para var bak çalışıyor
Galaxy S
Kardeşim yazık günah diyorum paraya onu almak için millet can cekisiyor sen daha yok elim yanmasın şöyle olsun böyle olsun birde random atıyor komiksin ya tabi
busra98
Active Level 3
Galaxy S
Arkadaşım ben kolay mı aldım sanıyosun? Anlatmaya çalıştığımda tam olarak bu zaten. Zar zor para biriktirip aldığım bir telefon bu note8'den geçtim 6 yıl kullandım o telefonu ve artık telefonun tuşları dökülmeye başladığı şarjım birden indiği için geçtim. Geçtiğim telefonunda eski telefonum kadar uzun ömürlü ve onun kadar sorunsuz olmasını istiyorum. Bunu kenara atıp yeni bir telefona geçeceğimden bahsetmiyorum. Bunu satıp alıcam sonuçta ve iki telefonun ücret farkı çok az bu sebeple soruyorum.
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Hanımefendi kıskanıldınız bir tık gibi geldi bana ama neyse 🙃
busra98
Active Level 3
Galaxy S
Kıskanılma mı yoksa genel olarak yansıtılamayan öfke için pasif agresif tavırlar mı bilmiyorum :)
0 Likes