cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ultra

(Topic created on: 09-02-2023 12:58 PM)
695 Views
airamasinafadaraiki
Active Level 4
Options
Galaxy S

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Saatlerce inceleyip öyle almıştım, çok heyecanlanmıştım ilk başta böyle bi telefon alacağım için, her şey de güzel görünüyordu. Aldım kullanmaya başladım, ilk başlarda çok akıcı güzel ısınmayan, tüm uygulamaları sorunsuz çalıştıran telefonun 2 ay gibi kısa bir sürede ısınma sorunu başladı, hiç bir işlem yapmadığım, sadece şarjda olduğu halde özellikle kamera bölümünde inanılmaz ısınmalar oldu, sürekli uygulamalardan atmaya başladı, şarj tüketimi iki katına çıktı, çizilmez denilen ekran karalama tahtasına döndü, parmak izi bırakmaz denilen ekran ve kasa 3-4 dakikada bir temizleme bezi ile sildiğim halde izden görünmedi, yazılım güncellemeleri ile telefonu kapatıp açtıktan sonra açılması 5 dakikayı buldu, açıldıktan sonra hemen kullanmak bir yana ana ekrandaki uygulamaları görmek bile 2 dakika aldı. 108 mp olarak sunulan kameranın çektiği fotoğraflardaki görüntü kalitesini görünce ister istemez bi alaycı gülümseme oluyor. 8 k olarak çekilen videoyu suyun altında video çekmişsiniz gibi izliyorsunuz. Stereo hoparlörlerin biri illa ki 3 ayın sonunda cızırtılı ses vermeye başlıyor ve bir de edge ekran olarak satılan telefon güncellemeden sonra eğimli ekranı ve edge ekranı kullanmanıza izin vermiyor yani ekran boy oranını düşürüyor. bunlar daha sorunların sadece %30 u. Alacaklar tekrar düşünsün 

20 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711 not! Fabrikasyon hatalı üretimli cihaz denk gelmiş olabilir Sana.
Galaxy S
Onu da yaptım, 2 gün önce fabrika ayarlarına döndürdüm, teknik desteği aradım onlar uzaktan destek ile bağlanıp fabrika ayarlarına döndür dedi, hiçbir şey çözemedi sorunu. Üstüne bi de yedeklediğim halde geri yüklenmeyen o kadar fotoğrafım, videom, notlarım, kişisel bilgilerim, ayarlarım var. İlk telefonumdan beri Samsung'dan başka cihaz kullanmayan ben yarın bu telefonu satıp ısırılmış elma alacam. Ha öyle satacam derken çok isteyen olduğu için satmayacam. 4 ay önce 40 bine aldığım telefona her yere sordum 14 bin üstünde fiyat biçen yok. 😁
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ne 14.000 ya! Öyle bir saçmalık olur mu hiç? Cihazın sorunlarını da anlatın satarken 30.000 TL'den aşağı satmanızı tavsiye etmiyorum en düşük 30.000 TL'ye satın bence.
Galaxy S
Asıl " en azından 20 bin olsun da üstüne bi şeyler koyup yeni telefon alayım" dediğimde alıcıların gözünde saçmalayan ben oluyorum 😅
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geçmiş olsun.
Bilgisayarda en fazla üst segment satın alınır, telefonda orta, bence.
Elmalar hep üst segment cihazlar.
Avrupada yaşıyorsanız,
Volla
fairphone
shift
murena,
Teracube markalarından istifade edebilirsiniz. Bazısı 5 sene garantili telefonlar.
Galakside A41 var avrupada.
Burada A32 öneririm. Kardeşime 2 sene önce önerdim, aldı, şu ana kadar sorun yaşamadı.
Galaxy S
Bundan sonra öyle yapacağım. Her 4-5 ayda bir 40-50 bin lira verip Samsung alıp 4 ayın sonunda her seferinde 36 bin lira zarar ile satacağıma direkt üst segment (elma) cihaz alıp yıllarca kullanırım, üstüne satınca kâr ederim. Benim de abimin 3 yıl önce (şaka yapmıyorum- Ip11) aldığı elma cihazı var, onun hâlâ kullanıp hiç bir sorun yaşamadığı cihaz şu an benim 4 aylık telefonumdan daha pahalı 😅😅
0 Likes
membera13
Active Level 1
Galaxy S
Telefonu nasıl veya ne sıklıkla kullandığına bağlı olarak da degisebilir
Galaxy S
Telefon bu, en fazla ne sıklıkla veya nasıl kullanabilirim 😁
0 Likes
passhy
Active Level 7
Galaxy S
8K için çok fazla doğal ışık lazım. gölge olmayan güneşin altında bir yer.
0 Likes