cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ultra ve Bursa Ebru elektronik

(Topic created on: 11-24-2024 09:14 PM)
306 Views
GRKN17
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Telefonumda ekran da oluşan ufak bir çizik nedeniyle buraya teslim ettim kullanıcı hatası diyerek garanti kapsamı dışına çıkarıldı ekran kasa ve pil değişimi için 9000 ₺ ücret karşılığında değişim yapıldı bu parçaların ve cihazın bakım onarımı yapıldı diye teslim edildi daha önce ekranımda çizik dışında hiç bir sorun yoktu cihazı geri aldığımda elimde s24 ultra cihaz var diye kullanmamıştım dün akşam çıkarıp bir ihtiyaç olduğu için aldım baktım videoda da görülen sorunlar ortaya çıkmış 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba GRKN17,

Paylaştığınız kayıt numaranıza istinaden çözüm ekibimizin sizinle iletişime geçmesi için işlem başlattık.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy S
Kardeş 1 çizik için mi 9 bin TL aldılar senden??
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Evet ekran değiştirme gerekiyor dediler yetmedi kasa da yamuk oluşmuş dediler yetmedi pil değiştiler hepsi için hazır paket fiyat belirlenmiş Samsung tarafından
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Aksilik buya garantisi olan bir cihaza verildi o para ve ortaya durum videoda var
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Servis fişine bakarsanız göreceksiniz
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Bu ülkede hasta olan bebekleri doktorlardan elimizde olan cihazları da servislerden korumaya çalışıyoruz
0 Likes
Galaxy S
Ebru Elektronik tam bi facia Mağdur olmayan yok
thracianS24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Yine bir Ebru elektronik vakası 😡
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Valla o kadar da söyledim müşteri hizmetleri oraya göndermeyin yine sorun olacak diye çözüm ekibi takip edecek falan dediler şuan bu sorun var çözüm ekibi ortada yok
0 Likes
saliharsln
Active Level 6
Galaxy S
Ebru elektronik isini duzgun yapmiyor bende daha once magdur oldum tlf cizmislerdi soledim ama kar etmedi
0 Likes