Resolved! Solved

Original topic:

S22 ultra kasma sorunu

(Topic created on: 09-21-2025 07:59 PM)
229 Views
ssemih
Active Level 1
Options
Galaxy S

Hayırlı günler aklıma takılan bir kaç şeyi sormak istiyorum.

S22U kullanıcısıyım 1 yılı geçti telefon **bleep** **bleep** takılıyor ana ekranda bile kasıyor bildirim panelini aşağı indirirken bile takıldığı oluyor snapchatte çektiğim videolar 1fps gibi kasıyor falan filan.

Başına gelen var mı? Çözüm önerisi olan var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
pysee
Active Level 6
Galaxy S
Ram plus kapalıysa açınca **bleep** varmı deneyin. açık ise kapatarak. s23 fe kullanıyorum kasma sorunu yok ama ram plus kapalı orneğin 8 yapınca bi kaç gün uygulamaların açılma hızı daha iyi oluyor daha sonra daha geç açılıyor kapatınca ram plusu yeniden uygulama açılış hızı artıyor o yüzden arada aç kapa yapıyorum. ram plus açık iken instagramda reels izlerken kaydırırken arada hafiften takılma oluyor ram plus kapalı iken böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım birde tavsiyem otomatik optimizasyonu açın haftada 2 3 kere yeniden başlatmaya programlayın uzun süre yeniden başlatmayınca önbellekteki dosyalar şişkinlik yaratıyor.

View solution in context

14 Comments
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Bas formatı
0 Likes
ssemih
Active Level 1
Galaxy S
İşe yarıyor mu?
0 Likes
ASLAN37
Expert Level 1
Galaxy S
Önceden sorunun olmadığına göre kesinlikle format şart.
0 Likes
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy S
3 yıl önce çıkan telefon S22 ultra kasması normal ama istersen bir fabrika verilerine sıfırla
0 Likes
ssemih
Active Level 1
Galaxy S
A56 aldık geçen kardeşime bazı noktalarda sanki benim telefondan daha akıcı gibi s serisi modelin 3 sene sonra kasması saçma
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Galaxy S
3 yıl önce çıkan s22 ultra kasacaksa neden samsung a o kadar para verelim ? Bende düz s22 var kasmıyor
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy S
Bildirim paneli yazılımsal bir sorun one ui 8 ile düzelecek deniyor
0 Likes
ssemih
Active Level 1
Galaxy S
Güya oneui 7de tüm sorunlar çözülmüştü telefondan memnunumda bu tip şeylerden sonra insanın applea geçesi geliyor
0 Likes
byrmclk05
Active Level 10
Galaxy S
Bugün iphone 17 pro max gördüm. İnanmazsın ama onda da takılma oldu. Ya sürüm yeni olduğu için ya da başka bi sebepten. Ama tabiki tam bi denemek lazım. Onu ui 7 ile hep batırdılar.