ssemih
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Hayırlı günler aklıma takılan bir kaç şeyi sormak istiyorum.
S22U kullanıcısıyım 1 yılı geçti telefon **bleep** **bleep** takılıyor ana ekranda bile kasıyor bildirim panelini aşağı indirirken bile takıldığı oluyor snapchatte çektiğim videolar 1fps gibi kasıyor falan filan.
Başına gelen var mı? Çözüm önerisi olan var mı?
Solved! Go to Solution.
14 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
Enes_S24
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-21-2025 09:15 PM in
Galaxy S
Format şart gibi S22 ultra kesinlikle güçsüz bir cihaz değil
mrtlrsstncc0
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-21-2025 09:30 PM in
Galaxy S
Hocam bende düz s22 var evet bildirim paneli arada sırada bende de kasarak geç açılıyor ama kullanımda hiçbir kasma yok bence verilerinizi yedekleyin ve cihazı sıfırlayın
byrmclk05
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-21-2025 09:34 PM (Last edited 09-21-2025 09:35 PM ) in
Galaxy S
S22 ultrayı 3 yıldır kullanıyorum. Bildirim panelinin takılması benimde canımı çok sıkıyor. Snapchat kullanmıyorum ona bişe diyemem. Ama genel itibariyle takılmalar olabiliyor. Yine de 3 yıllık olmasına rağmen çoğu şeyin üstesinden geliyo
Solution
pysee
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-21-2025 10:03 PM (Last edited 09-21-2025 10:04 PM ) in
Galaxy S
Ram plus kapalıysa açınca **bleep** varmı deneyin. açık ise kapatarak. s23 fe kullanıyorum kasma sorunu yok ama ram plus kapalı orneğin 8 yapınca bi kaç gün uygulamaların açılma hızı daha iyi oluyor daha sonra daha geç açılıyor kapatınca ram plusu yeniden uygulama açılış hızı artıyor o yüzden arada aç kapa yapıyorum. ram plus açık iken instagramda reels izlerken kaydırırken arada hafiften takılma oluyor ram plus kapalı iken böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım birde tavsiyem otomatik optimizasyonu açın haftada 2 3 kere yeniden başlatmaya programlayın uzun süre yeniden başlatmayınca önbellekteki dosyalar şişkinlik yaratıyor.
ssemih
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-21-2025 10:34 PM in
Galaxy S
Valla kardeşim ben de ram plusla alakalı bir şeyler olduğunu düşünüyordum ama saçma geliyordu tek düşünen ben değilmişim demekki onla alakalı
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »