cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ultra kamera geçişlerinde takılma sorunu

(Topic created on: 01-15-2024 08:04 PM)
345 Views
Roell
Active Level 7
Options
Galaxy S
4k 30 fps de çekimler yapıyorum lensler arası geçişte bariz bir takılma oluyor bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar > uygulamalar > kamera > depolama versini silip cihazı yeniden baslat.
Ayarlar > uygulamalar > fotograftakilerin depolama verilerini silip cihazı yeniden baslat.1705339111708.jpg1705339111745.jpg1705339111793.jpg

View solution in context

8 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Düzeltmenin yolu çok yok gibi istersen kamera verilerini silip yeniden deneyebilirsiniz

Çok takılma oluyorsa ekran kaydı alıp hata raporu iletmeni önerim yeni gelicek yazılım güncellemesi ile optimize edilebilir
Linke tıklayıp hızlı bir şekilde hata raporu iletebilirsin https://bit.ly/33WO9d8
Roell
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkür ederim deneyeceğim böylesine amiral gemisi cihazların fps drop gibi sorunlar yaşatması çok üzücü
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim. Android 14 e geçince henüz düzeltme güncellemesi gelmedi ondan kaynaklı bir problem olabilir umarım en kısa sürede sorunuzun düzelir
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar > uygulamalar > kamera > depolama versini silip cihazı yeniden baslat.
Ayarlar > uygulamalar > fotograftakilerin depolama verilerini silip cihazı yeniden baslat.1705339111708.jpg1705339111745.jpg1705339111793.jpg
Roell
Active Level 7
Galaxy S
Deneyeceğim birazdan
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cevaplarım tatmin ettiyse,cevaplarımı çözüm olarak işaretlerseniz memnun olurum.
0 Likes
Roell
Active Level 7
Galaxy S
Kanka silemiyorum verisi nasıl silicem silme tuşuna basıyorum silmiyor
J7Pro_User
Active Level 6
Galaxy S
Umarım çözülür.