Original topic:

S22 ultra güncelleme sonrası mobil veri alamama,İnternetsiz telefon

(Topic created on: 01-24-2025 11:38 PM)
179 Views
mimonic
Active Level 1
Options
Galaxy S
Aralık ayındaki güncellemelerden beri yurt dışından aldığım s23 ultra mobil veri alamıyor, wi fi sorunsuz,mobilden İnternete 1 giriyorsa 5 giremiyor. görüşmelerde sorunlu her 5 çağrının 3 ünde ya ulaşılamıyor, ya duyulamıyorum ya duyamıyorum...üstelik bunlar olurken telefon ful çekiyor. Sim kart değiştim sorun telefonda. Ağ ayarlarını kontrol ettim,fabrika ayarlarına döndüm, ne okuduysan yaptım düzelmiyor. Servis şöyle bir baktı her halde anakartı değişir dedi şarjı bitti desemde sanki aynı cevabı alacaktım..:(. . Durup dururken elimdeki telefon çöp oldu.ama ben sorunun yazılımsal olduğundan şüpheleniyorum. Benzer bir sorun yasayan çözüm bulan oldumu.yurt dışı topluluklarda benzer sorunlar yasayanlar bunun son (kasım-aralık) güncellemeden sonra olduğunu yazmışlar benim sorunumda benzer dönemde başladı. Samsung un böyle bir sorun yaratması resmen bütçeden önce kalbimi çökertti i Phone culara maskara oldum.

3 Comments
melihS25
Active Level 10
Galaxy S
Yurt dışı cihaz normal
melihS25
Active Level 10
Galaxy S
Server kayıt yaptırman gerekiyor aynı problemi yaşadık
0 Likes
mimonic
Active Level 1
Galaxy S
Telefonumun Server kaydı var Imei no legal vergisi kaydı yapılmış ve e devlette bir sorun görünmüyor.
0 Likes