cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ultra cihazım Bursa Ebru elektronik de

(Topic created on: 11-23-2024 08:56 PM)
169 Views
GRKN17
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Bu cihaz ekranda küçük bir çizik ile Ebru Elektronik servise götürdüm kullanıcı hatası nedeniyle ekran değişimi yapıldı ücreti ödenerek sonra yetmedi hazır kullanıcı hatası teşhisi koyup çerçeve ve pili de değiştirdiler 9000₺ küsür ücreti ödeyip yaptırdım sizce olmuş mu videoyu izleyip karar verir misiniz 

7 Comments
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Başlık şöyle de olabilir cihazın ebru elektronik de içine edildi bir sorunda yoktu sadece ekranda çizik vardı dokunma hassasiyeti bile bozulmamıştı
stony_hearted
Expert Level 5
Galaxy S
o kadar şikayete rağmen oraya vermek 😮
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Şehrinde Samsung teknik servisi olduğu için başka servise verilmiyor denilirse sen ne yapardın acaba
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Galaxy S
Saçma olan da o zaten diğer illerden herhangi birine verilmesi gerekirken tek yere mahkum etmek akıl karı değil
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Standart Ebru Elektronik vakası
Akıllı Servis kuralarına Uyulmuyor

Ebru elektronikten Servis yöneticisi Erkan bey in verdiği bilgiyi söylüyorum broşürdeki verilen akıllı Servis olarak hizmetleri yapmamız mümkün değil diyor.

https://www.samsung.com/tr/support/akilli-servis/

Samsung Türkiye şu Servisi denetleyin, broşürlerdeki akıllı Servis hizmetlerin hiçbiri EBRU ELEKTRONİKTE'te geçerli değil ‼️

Geçmiş olsun kardeşim
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Bu cihazı önce kullanıcı hatası deyip ücrete tabi tuttular ekran değişecekti yetmedi kasa da değişmeli denildi buda ücretli yapıldı birde sızma testlerini geçemez denilip garanti kapsamında yenilenen pili de ücretli olan değişti sonunda olan video da görülen şekilde
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Ve bu şekilde olan cihazı sorunu çözüldü diyerek teslim edildi bu daha da içler acısı