cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ultra Şebeke sorunuuu

(Topic created on: 12-23-2023 09:09 PM)
264 Views
Akilli42
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

S22 ultra şebeke sorunum hala devam ediyor. Samsung yetkilileri maltepe yollamamı istediler , yollayıp değişim isteyeceğim çünkü 15 günlük cihazın açılmasını istemiyorum . Hattım turk telekom , turkcell de taktım telefona kapalı alana geçince şebeke düşüyor sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı arkadaşlar ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Akilli42,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
1)Uygulamalara git > bildirimi önemli olmayan uygulamaların veri ve arka plan tikini kapat.

2)bağlantılardan veri tasarrufunu aç ki sadece kullandıgın uygulama şarj yssin,sadece o işlemciyi ve ram'i kullansın.
3)bildirimi önemli olmayan uygulamaları Derin Uyku moduna al

Bu işlemler cihazı yavaslatmıyor,hızlandırıyor her özelliğini çünkü kullanımlar sadece kullandıgın zaman oluyor.Bu da internet ile şebekeyi sadece kullandıgında kullanılmasını sağlayıp hız katıp,internet pakedini tasarruflu hale getiriyor.
0 Likes
A145F
Active Level 8
Galaxy S
Hat Değiştirmeyi Dene...?
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Akilli42,

Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa, cihazınızın incelenmesi için Samsung yetkili servis merkezlerimize danışabilirsiniz. Size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes