cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 u oyunlar 2 k ekran çözünürlüğü ile kasar mı ?

(Topic created on: 12-07-2023 11:22 PM)
565 Views
hunter58
Active Level 4
Options
Galaxy S

S22 ultra 256 gb 12 rem  oyunlar 2 k ekran çözünürlüğü ile kasar mı

20 Comments
shizerk
Active Level 8
Galaxy S
Şuanda 8 Gen 1 performans olarak hiç bir oyunda kasmaz kullanıcıyı en azından performans açısından üzmez.
hunter58
Active Level 4
Galaxy S
Ekran 2k dan bahsettim wqhd çözünürlükte veya ful HD mi oynasam performans olarak
0 Likes
Galaxy S
Fhd daha iyi olabilir gpu nun işleyeceği daha az piksel olacağından ama görüntü olarak daha az keskin olacsk
Galaxy S
Maksimum performansı evet güçlü bir işlemci ama önemli olan bu performansı stabil tutabilmesi. 8 gen 1 ve exynos2200 samsung döküm işlemciler oldukları için verimlilik ve ısı açısından tsmc döküm işlemcilerden geride kalıyor. Çoğu testlerde s22 ultra exynos snapdragon **bleep** etmeksizin 20dk içerisinde sıcaklıktan dolayı throttle yiyor ve fps drop yaşatıyor. Yani memnun edebilecek oyun deneyimi için telefon soğutucu kullanmak lazım bu seride.
0 Likes
shizerk
Active Level 8
Galaxy S
evet çok haklısınız performans olarak üzmez fakat cihaz normal derecelerde kaldığı sürece. Isınırsa performans düşecektir elbette. one ui 6 kullanıyorum ısınma sorununa el atmışlar gibi onuda belirteyim.
Galaxy S
Sizin adınıza sevindim hocam ben de almayı düşünüyorum s22 ultrayı.. beyaz rengi çok güzel s24 çıksın belki ikinci el fiyatları düşer alırım
0 Likes
hunter58
Active Level 4
Galaxy S
Ekran 2k dan bahsettim wqhd çözünürlükte veya ful HD mi oynasam performans olarak
0 Likes
hunter58
Active Level 4
Galaxy S
Bu çözünürlükte oyun performansı nasıl olur 1701981200594.jpg
0 Likes
S21FE5G-
Active Level 5
Galaxy S
Fhd seçeneğinde oynarsanız daha iyi olur
0 Likes