cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 sorunları

(Topic created on: 10-25-2024 04:28 PM)
168 Views
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Options
Galaxy S
S22 cihazımın sorunlarından bahsecedeğim.

1- Oyun

Öncelikle kesinlikle oyun oynanmıyor. Ne düşük grafiklerde ne de yüksek grafiklerde. Akıcı Aşırı+ ayarlarda Pubg Mobile oynarken cihaz 44 derece oluyor. Bu sıcaklıkta FPS oldukça düşüyor. 45-50 seviyelerinde oluyor. Sıcaklık 1 derece düşüp de 43 olduğunda ise FPS ciddi oranda artıyor. 90'larda oluyor.

2- Kamera

Kamera arayüzü çok kasıyor. Fotoğraftan videoya geçtikten sonra video kayıt butonunun gelmesi dakikalar sürüyor. Bir fotoğraf çektikten sonrası ikincisini çekmek çok zahmetli oluyor çünkü vizör ekranı kasım kasım kasılıyor. Video da 60 FPS kayıt yapmama rağmen kayıt tamamlandıktan sonra ayrıntılara baktığımda videonun 59 veya 55 FPS kayıt edildiğini görüyorum. Gerekli ekran görüntüsü aşağıdadır. Portre modu aşırı kasıyor. Birkaç fotoğraf çekmek işkence gibi. 60 FPS çekilen videolar kasıyor ve kare atlıyor. Özellikle 3x Telefoto lens çok fazla kare atlıyor ve EIS düzgün çalışmıyor. 4k HDR10+ videolarda lensler arası geçişler saniyeler sürüyor. FHD HDR10+ video çektiğim zaman ise her çektiğim videonun 2 veya 3. saniyesinde görüntü takılıyor sonra devam ediyor. Servise götürdüm ve cihaza yazılım atıldı fakat sorun düzelmedi.

image

3- Ekran yanığı

Gece telefonumu kullanırken zifiri karanlık ortamda parlaklığı en kısığa aldığım zaman ön kameranın etrafında yeşil izler görüyorum. Hiçbir şekilde gitmiyor ve sadece karanlık ortamda belli oluyor. Klavye uzun süre açık kalınca gri bir uygulamaya girdiğim zaman klavyenin tuşlarını hala görebiliyorum. 

4- Sıcaklık

Cihaz gerçekten aşırı ısınıyor. Bazen kamerayı kapattırıyor sıcaklıktan dolayı. Tabii arkasının cam olması ve çerçevenin metal olması da önemli bir etken. Isıyı çok fazla iletiyor. 

Lütfen S22 serisi kullanan herkes yaşadığı sorunları aşağıya yazsın.
3 Comments
alperen24q
Active Level 7
Galaxy S
1.sorunun çözümü soyle: oyuna girdikten sonra game boştur oyun menusunu açın sicaklik veya pil kısmına girip oradaki ayarı kapatin artık ne kadar isinirsa isinsin fps düşmeyecek

2. 6.1.1 güncellemesinden sonra oldu duzelir muhtemelen

3 bende olmadı

4 6.1.1 sonrası ısınma yuksek derecede çözüldü ısınma yok suan bende
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
hayır kamera sorunları daha önce de vardı
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 3
Galaxy S
Cihazı mart ayindan beri kullaniyorum amazon uzerinden aldim bu sorunlarin hicbiri ile karsilasmadim.
Sadece hdr10+ video cekmedim onu bilemiyorum
Oyun konusunda bendede drop giriyordu ancak gameboosterdan birseyi kapattim duzeldi.
Servise gonder diyecegim zaten gondermissin. bilemiyorum.
0 Likes