- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Özellikle yaklaşık 2-3 yıldır Samsung kullanan birisiyim. Orta segment telefon kullandım (A52), Z Flip3, S22 ve şimdiyse S22 Ultra kullanıyorum. Hepside gayet iyi telefonlar ancak Samsung'un yıllardır çözemediği tek birşey var. Yazılımın akıcılığı, animasyonları ve kamera uygulamasındaki sorun. Animasyonları gayet iyi ancak Android 13'e geçmeme rağmen bir Iphone kalitesini vermiyor. Donanım özelliklerine bakarsak S22 Ultra rakiplerinden bir adım daha ileride gözüküyor her zaman, Iphonenin bir yazılım canavarı olduğunu düşünüyorum. Samsung herhangi bir telefonunda yazılımla donanımı tam olarak optimize edemiyor gibi geliyor bana, aceleye getiriyorlar gibi. One UI4 geldiğinde bu düzelir sanmıştım ancak düzelmedi, OneUI5'te bazen daha fazla kasmalar yaşatmaya başladı. Akıcılığı gayet iyi olsada bir firmanın en son telefonuna yakışmıyordu, deneyimim pek iyi değil o konuda. Ayrıca hala fotoğraf çekerken birçok donma yaşayabiliyor herhangi bir ışık koşulunda hemde. Bir özellik geliyor ve sadece Korece kullanılabiliyor(Bixby Text Call) şaka gibi gerçekten. Samsung'u herhangi bir markadan daha çok seviyorum ancak bu işlerde daha fazla yoğunlaşması gerektiğini düşünüyorum. OneUI6'da kendini düzeltmezlerse bir sonraki tercihimi Iphone tarafından kullanabilirim. 1 yılları oldu OneUI4 ve 5 arasında ancak animasyon konusuna pek değinmemişler gibi hâlâ gerçekten. Bahsettiklerim dışında kamera kalitesi vb. olarak gayet iyi telefon, alınır ama Samsung'un bu işlere cidden el atması lazım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2022 03:31 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2022 09:32 AM in