cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 sd 901e Hindistan güncelleme gelmedi

(Topic created on: 12-30-2024 10:20 AM)
143 Views
S22-901E
Active Level 1
Options
Galaxy S
Çağrı kaydı için s22 901e sd olan cihazın CSC'sini INS/Hindistan yaptım, Kasım güncellemesi geldi ama Aralık hâlâ yok. Bilgisi olan var mı gecikme hakkında?
3 Comments
sepyadam
Active Level 10
Galaxy S
Samsung, Galaxy S22 serisi için Aralık 2024 güvenlik güncellemesini Avrupa ve ABD'de kullanıma sunmuştur. Hindistan'daki cihazlar için bu güncellemenin önümüzdeki günlerde yayınlanması beklenmektedir. Güncellemelerin bölgelere göre dağıtımı kademeli olarak gerçekleştiğinden, bazı bölgelerde gecikmeler yaşanabilir. Cihazınızın CSC kodunu Hindistan (INS) olarak değiştirdiğiniz için, güncellemeleri Hindistan bölgesine göre alacaksınız. Güncellemenin cihazınıza ulaşması biraz zaman alabilir. Güncellemeleri manuel olarak kontrol etmek için "Ayarlar" > "Yazılım Güncellemesi" > "İndir ve Yükle" adımlarını izleyebilirsiniz. Eğer güncelleme hâlâ görünmüyorsa, birkaç gün daha beklemeniz gerekebilir. Alternatif olarak, Samsung'un resmi yazılım güncelleme araçları olan Smart Switch veya Odin aracılığıyla güncellemeyi manuel olarak yüklemeyi düşünebilirsiniz. Ancak, bu işlemler teknik bilgi gerektirir ve dikkatli olunmalıdır.
mstfln
Active Level 2
Galaxy S
Hocam ben hiç csc değiştirmeden kullanıyorum dün akşam aldım güncellemeyi
mstfln
Active Level 2
Galaxy S
Burada da gözüktüğü üzere1735547897382.jpg