cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 sürekli isinma ve pil problemi

(Topic created on: 03-17-2022 07:26 PM)
1386 Views
Sseriesuser91
Active Level 3
Options
Galaxy S

arkadaşlar, samsunga son kez sanş vererek s21 cihazimi değiştirip  s22 aldım.  ama telefonla 2 dk kullanim yapsam dahi hemen isinmaya basliyor ve pil performansi berbat ötesi. s21 i sikayet ediyordum kötü  diye ama bu ondan kötü çıktı.  hata raporu  gönderiyorum  gereksiz bilgi mesajlari atiyorlar cagri merkezini ariyorum birsey yapmiyorlar. bu telefonu kullanan varsa lütfen cevap versin benim yasadigim problemler mevcutmu ve nasil çözüm  buluyorlar. yardiminizi bekliyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ertk91,

Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm. Ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte bize Mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
MuzoS23
Expert Level 2
Galaxy S
1-2 hafta kullanıp öyle karar verin
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Telefon yeni olduğu için böyle sorunlar vardır belki. 1 2 hafta kullanın batarya optimize olur düzelir o kendiliğinden
Galaxy S
Samsung pili optime edene kadar yeni modeller çıkıyor
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy S
Kesin bir cevap olamayacak bu ama özellikle samsung cihazlarda ilk kurulum aşamasında cihaz ısınır ve pili bol keseden harcar, bu 1 haftadan 2 haftaya kadar uzayabilir. Durduk yerde el yakma derecesine geliyorsa servislik bir durum olabilir ama sadece normal şekilde kullanıyorken ısınma yapıyorsa 1-2 hafta kadar beklemeniz lazım. Benim denediğim birçok markada bu olay max 2-3 gün sürüyor. Ama unutmamak lazım ki Diğer markalarda servisler neredeyse hiç yok. Samsung birçok özel uygulama ve servis barındırıyor (bixby routines, bixby, samsung pass...).
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ertk91,

Öncelikle, böyle bir durum yaşadığınız için üzgünüm. Ürün sorununu çözümlememiz için kullanıcı adınız ve iletişim bilgilerinizle birlikte bize Mail kanalımızdan ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/email/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes