cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 mi S20 Ultrami

(Topic created on: 08-07-2024 04:09 PM)
254 Views
alperen24q
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba sevgili samsung topluluk üyeleri geçende dediğim gibi Bi s22 aldım ama bundan şuanda memnun değilim ortalama 5 saat ekran süresi alıyorum oda güç tasarrufunda olmasına rağmen ekran 120 hz ama full 60 kullanıyorum aldığım şirkete sorucam s22 ile s20 ultra aynı fiyat kabul ederlerse degisim yapayimmi sizce 

17 Comments
alperen24q
Active Level 6
Galaxy S
Ha bu arada varsa aklınızda başka bir urun onlarida soyleyebilirsiniz
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Tahminimce boyle bir seyi kabul etmeyeceklerdir. Eger imkanin varsa uzerine biraz daha ekleyip s23 alabilirsin bence.
0 Likes
alperen24q
Active Level 6
Galaxy S
Neden etmesinler hocam fiyatı aynı zaten alali 1 hafta oldu
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Sonucta telefonun kutusunu actiniz ve artik 2. el durumuna dustu.
0 Likes
alperen24q
Active Level 6
Galaxy S
Hocam aldığım yer yenilenmiş ürün satıyor
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Bunu bilmiyordum. Sansini deneyebilirsin de bence guncel oldugu icin s22 daha iyi. Evet bataryasi berbat ama katlanmaya deger bence kamerasi guzel.
0 Likes
alperen24q
Active Level 6
Galaxy S
Hocam sadece batarya olsa katlanicam ama çok ısınıyor 5.1 versiyondayim soruyorum 6.1 e geceyimmi diye daha kötü diyorlar elimden hicbisey gelmiyor
0 Likes
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Bende Watch 4 Classic var tum gun bluetooth acik saat bagli sekilde geziyordum max 2 saat ekran suresi veriyordu pilli telefon gibi. Saati baglamiyorum sarji gitsin diye bi de instagrama girmedim fazla. Bugun niyeyse sarji iyi gitti. Son sarjdan bu yana 3 saat 16dk acik ekran suresi var ve sarjim hala 37. Bakalim 🙈
0 Likes
alperen24q
Active Level 6
Galaxy S
Abi 120 hz ekran var diye aldık pil tasarrufu açmaktan 120 hz kullanamıyorumki
0 Likes