Resolved! Solved

Original topic:

S22 ile S23/S24 ü birbirinden ayıran Özellikler nelerdir

(Topic created on: 4 weeks ago)
309 Views
Yunusa23
Active Level 3
Options
Galaxy S

4 yıl boyu A serisi kullanmaktan sıkıldım artık ve S serisine geçiş yapmak istiyorum S serisinde direk fiyat performans olarak s23 öne çıkıyor ama bütçe biraz kısıtlı (max 30 bin tl) s22 mi s23 mü yoksa s24 mü tercih etmeliyim

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
LimonBey
Active Level 4
Galaxy S
bir de küçük bi bilgilendirme. eger cok oyun oynamayacaksan exynos da götürür seni. hep daha yeni olsun yazilim destegi uzun hitsin vs diyorsan ucuz bi s24 alabilirsin fiyatlar 33k civariydi sanırım. yani beni agir oyunlarda uzmedi ama illaki farki vardir. fiyat performans olarak S23+ yada S24 diyorum hayırlı günler efenim.

View solution in context

0 Likes
Solution
thatS25
Expert Level 3
Galaxy S
Güncelleme sorun değilse S23. Ama S24 zorlanırsa daha uzun ömürlü olur.

S22, telefonla çok işi olmayan (pilden dolayı) ama kullandığı anda amiral gemisi özellikler isteyen (Premium kasa, Galaxy AI, eksiksiz One UI, iyi kamera paketi) kişilerin telefonu.

View solution in context

21 Comments
LimonBey
Active Level 4
Galaxy S
ben s24 kullanıyorum arkadaşımda da s22 var pek bi farkını göremedim ama internette olsun başka yerlerde olsun fp olarak s23 daha iyi diyorlar. ek olarak S24 de exynos işlemci kullanmışlar, snspdragon versiyonu var ama bulması zor biraz ve daha pahalı.
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy S
Zaten s23 ile s24 birbirinin aynısı gibi birsey ama s22 ye genel olarak çok fazla ısınıyor ve bataryası hiç iyi değil diyorlar
0 Likes
LimonBey
Active Level 4
Galaxy S
evet arkadasim da ayni seyleri diyordu yani şahsi düşüncem plus modelleri olur s23 plus gibi. hem batarya kapasitesi hemde sogutmada iyilestirmeler var diye biliyorum. yani bende s24 var 4000mah yani eh iste bir bataryasi var guc tasarrufunda kullanmazsan yogun kullanimda gunu kurtarmaz. o yuzden wireless charging olan bi powerbank ile cozecem cebime koydukca sarj olacak.
0 Likes
LimonBey
Active Level 4
Galaxy S
bence S23+, S24 arasında bi arastirma yap eger butceni arttirabilirsen S24+ modeline de bakabilirsin.
0 Likes
Yunusa23
Active Level 3
Galaxy S
S24 aklıma mantıklı geldi tercih öneriler için teşekkürler
0 Likes
LimonBey
Active Level 4
Galaxy S
Sorun değil hocam her zaman.
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
S22 alınmaz s23 ün yazilim desteği bitiyor fakat snapdragon kullanması guzel bir artı , s24 ü sifir olarak 33.500 civarına bulabiliyorsunuz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Neredeyse aynı cihazlar
redsa
Active Level 3
Galaxy S
S25 serisine bak snapdragon işlemcili exynosla uğraşma